2777
2789
عنوان

میخوام از شوهرم جدا شم...😭😭😭کمک

683 بازدید | 41 پست

من الان تقریبا ۵ ساله که ازدواج کردم. اوایل خیلی خوب بودیم مشکلی نداشتیم. تا دوسال پیش...وقتی گوشیشو نگا کردم دیدم تو نتایج جستجوی گوگل فیلمای...دیده. خیلی ناراحت شدم. بهش گفتم. قسم خورد و گفت حتما توی شرکت،وقتی من رفتم بیرون برای کار یکی از همکارام گوشیمو برداشته. اینم بگم شوهرم تویه شرکت تاسیساتی کار میکنه که بیرون از شرکت به کارگاه تاسیساتی هست که حدود ۱۲ نفرن.

خلاصه که دو سه بار اون ماجرا تکرارشد و این هربار قسم خورد و من واقعا عصبی شدم که گفتم حق نداری دیگه گوشیتو بدی دست این و اون. یبار دیگه ببینم بد میشه و....

دیگه تکرار نشد تا ۵.6 ماه بعدش وقتی که شوهرم شیفت شب بود. صبح اومد خونه نگا کردم دیدم گوشیش بازم پره از اون فیلما. اینبار دیگه من قاطی کردم بحثمون بالا کشید برگشت بهم گفت قبلی ها رو من نگا نمیکردم. ولی تو انقدر گفتی کنجکاو شدم ببینم و....اینجور حرفا. الان بعد از اون تا الان که حدود یکسال میشه دو سه باری بازم تو گوشیش دیدم. ولی خیلی وقت پیش. 

دیشببببب داشتم گوشیشو نگا میکردم چیزی نبود جزززززز تو نتایج جستجوش که داستان...دیدم ولی دیشب به روی خودم نیاوردم. دیشب تا صبح داشتم فکرمیکردم ببینم چیکار کنم ففط جدایی به ذهنم رسید. دیگه اعصاب واقعا برام نمونده. هربار میبینم یه فشار عصبی بدی بهم وارد میشه. کمکم کنید. چیکار کنم

اونقد مشکل بزرگی نیس ک ب جدای فک کنی... بنظر من 

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دیونه ای،،،،مردها نودنه درصد اینجوری هستند

اسی شاید ناراحت بشه 

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 

ببخشید مگه رابطه زناشویی با شما نداره؟چون بعضیا از رابطه زناشویی خوششون نمیاد فقط با فیلم خودشون و ارصا میکنن و از دوران نوجوانی بوده و دیگه بهش معتاد شدن ،خیلی این کار تو برقراری رابطه جنسی مشکل ساز میشه و خیلی از این آدم ا دیگه با بدن زن خودشون ...نمیشن چون معتاد به این کار شدن فقط با دیدن این فیلم ا خودشون و تخلیه میکنن و یکی دیگه از عوارضم صدمه به آلت خودشون ه 

وقتی میره سمت پوررن ینی یه کمبودی داره 

حالا یا از طرف شما تامین نمیشه یا برمیگرده به مشکلات روحی و روانی 

درضمن قبلیارم خودش دیده

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

اینجور مردها فکرشون و فانتزیاشون هرزه و کثیفه. درست نمیشن چون از خدا نمیترسن ایمانشون ضعیفه. دلیل خوبی برای طلاق نیست خودت ایمانتو قوی کن البته اگه اعتقاد داری هر روز قران و ذکر نذر کن تا به راه راست هدایت شه

روانشناسی کودک
ببخشید مگه رابطه زناشویی با شما نداره؟چون بعضیا از رابطه زناشویی خوششون نمیاد فقط با فیلم خودشون و ا ...

نه... اتفاقا رابطمون خیلی خوبو عالیه ازهرنظر. همیشه ازم تشکر میکنه. ولی بهش که میگم پیگه من فقط نگا میکنم نه خودارضایی

نه... اتفاقا رابطمون خیلی خوبو عالیه ازهرنظر. همیشه ازم تشکر میکنه. ولی بهش که میگم پیگه من فقط نگا ...

خوب اگر تو رابططون مشکلی پیش نیومده نگران نباش .چیزی نیست اغلب مردا از این فیلم ا نگاه میکنن یه جوری رفتار نکن که چیزی و ازت مخفی کنه ،فردا مطمئن باش یواشکی باز نگاه میکنه ،مردا ۹۰ درصد اینجورن اصلا نگران نباش