من الان تقریبا ۵ ساله که ازدواج کردم. اوایل خیلی خوب بودیم مشکلی نداشتیم. تا دوسال پیش...وقتی گوشیشو نگا کردم دیدم تو نتایج جستجوی گوگل فیلمای...دیده. خیلی ناراحت شدم. بهش گفتم. قسم خورد و گفت حتما توی شرکت،وقتی من رفتم بیرون برای کار یکی از همکارام گوشیمو برداشته. اینم بگم شوهرم تویه شرکت تاسیساتی کار میکنه که بیرون از شرکت به کارگاه تاسیساتی هست که حدود ۱۲ نفرن.
خلاصه که دو سه بار اون ماجرا تکرارشد و این هربار قسم خورد و من واقعا عصبی شدم که گفتم حق نداری دیگه گوشیتو بدی دست این و اون. یبار دیگه ببینم بد میشه و....
دیگه تکرار نشد تا ۵.6 ماه بعدش وقتی که شوهرم شیفت شب بود. صبح اومد خونه نگا کردم دیدم گوشیش بازم پره از اون فیلما. اینبار دیگه من قاطی کردم بحثمون بالا کشید برگشت بهم گفت قبلی ها رو من نگا نمیکردم. ولی تو انقدر گفتی کنجکاو شدم ببینم و....اینجور حرفا. الان بعد از اون تا الان که حدود یکسال میشه دو سه باری بازم تو گوشیش دیدم. ولی خیلی وقت پیش.
دیشببببب داشتم گوشیشو نگا میکردم چیزی نبود جزززززز تو نتایج جستجوش که داستان...دیدم ولی دیشب به روی خودم نیاوردم. دیشب تا صبح داشتم فکرمیکردم ببینم چیکار کنم ففط جدایی به ذهنم رسید. دیگه اعصاب واقعا برام نمونده. هربار میبینم یه فشار عصبی بدی بهم وارد میشه. کمکم کنید. چیکار کنم