2777
2789
عنوان

میخوام از شوهرم جدا شم...😭😭😭کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 41 پست

شوهرم مجرد بود کلا از این فیلما واسپره تاخیری می فروخت ،،  ازدواج کردیم اصلا طرفش نمیره میگه اینقدر دیدم دیگه یهو ازشون متنفر شدم گوشیش همش خونس گوشی معمولی میبره سرکار الانم من با گوشی اون اومدم تو سایت بعضی اوقات صداش می کنم میگم بیا این فیلمو بببنیم میگه عوضش کن همشون چرت وپرتن  سیزده ساله نگاه نمی کنه با اینکه من میگم بیا ببینیم الکی البته بهش میگم بیا ببینیم یاد بگیریم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

این دلیل جدایی نمیشه بذارنگاه کنه خوب اکثرمردامیبینن یاازروکنجکاوی نگاه میکنن یایادگیری ولذت بیشترتوبراش فقط کم نذاربنده خداخیانت نکرده که دیونه😒

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری بهش بگم که دست برداره از اینکار؟ من واقعا دیوونه میشم

باهاش دوستانه صحبت کن و بگو این فیلم ا دیدن زیادشون کم کم باعث اختلال روابط زناشویی ما میشه و باید به یه مشاوره بریم و باهم برید مشاوره چون به مرور انتظارش هم از رابطه با شما بالا میره دوست داره مثل اون فیلم مثلا باشی که اصلا همچین چیزی امکان نداره 

شوهر منم اینجوری بود حتی جلو خودم پلی میکرد میگفت ببین توم،😐

نشستم با جدیت کامل حرف زدم باهاش 

گفتم ک منو تو خیلی بااینا فرق داریم

رابطمونو دچار مشکل میکنی 

این زن شاید از من بهتر باشه و این باعث میشه ک رابطه گرممون رو ب سردی بره  و حتی این مرد از تو شاید بهتر باشه هیکلش یا هرچیزی

نگاه کردن ب این فیلما هم گناهه هم اینکه زندگیمونو دچار مشکل میکنه ۱۰۰درصد،،،تایید کرد با روی گشاده و تمومش کرد برای همیشه

شوهر منم اینجوری بود حتی جلو خودم پلی میکرد میگفت ببین توم،😐 نشستم با جدیت کامل حرف زدم باهاش  ...

شوهرم میگه پشت صحنه شونو دیده ،،دیده همش چرت والکیه میگه پشت صحنه شو ملت ببینند می فهمن همش مثل ما معمولین همسرم مجرد بود کلوپ داشت

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
تعداد پست: 783

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4997922/من-محمد-رضا-فروتنم?postId=154008418

میشه ده تا مهربون این تاپیک گزارش بزنه ؟

هر کی زد لایک کنه براش صلوات میفرستم

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     
شوهر منم اینجوری بود حتی جلو خودم پلی میکرد میگفت ببین توم،😐 نشستم با جدیت کامل حرف زدم باهاش  ...

بهش گفتم ک شاید من اینو باتو مقایسه کنم تو رابطه یا برعکس 

تو منو مقایسه کنی و رابطمون اینجوری ک میخوای نباشه 

ماالان خوشیم هرجور ک هستیم 

خرابش نکن***

بنظرم شمام این حرفارو بهش بزن برا من ک جواب داد

شوهرم میگه پشت صحنه شونو دیده ،،دیده همش چرت والکیه میگه پشت صحنه شو ملت ببینند می فهمن همش مثل ما م ...

میدونم منم 

ولی اون چیزی ک در نهایت پخش میکنن یچیزیه ک خیلیارو سرد میکنه از شریک زندگیش 

بشین براش تعریف کن دختر فلان همسایه مون شوهرش فیلم پ ورن میدیده زنش فهمیده بار اول و دوم چیزی نگفته بار سوم شب شوهره خوابیده زنش اونجاشو گوش تا گوش بریده☺ بعد با یه حالت مرموزی بگو باریکلا به نظرم کار خوبی کرده😏😏 خودش حساب کار میاد دستش😃😃 

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق بقیه نکنین!!!مچکر  سنگین باش سبک ها رو باد میبره    .

میدونم‌خیلی حس بدبه آدم دلش میخواد گوشی و تو سرش بشکونه منم شک‌کرده بودم‌و یجورایی مطمین بودم ولی دنبال مدرک‌نمیگشتم تا اینکه خودش اعتراف کرد و توبه اما به سدت رو سردی روابط تاثیر گذاره اینو براش حتما توضیح بده 

[QUOTE=154173845]نگاه کردن مگه مشکلی داره خوب ببینه تاخسته شه چرافکرخودتودرگیرمیکنی[/QUOTE

دست خودم نیست. خیلی عصبی میشم. میگم وقتی ما زندگی به این خوبی داریم چرا با ایتجور مسائل باید دعوا بکشیم

ملت شوهراشون دست بزن دارن معتادن فحش میدن میگن چ جوری زندگیمو درست کنم چ کاری از دستم برمیاد ک بکنم تا زندگیم از هم نپاشه بعد شما چون شوهرت فیلم نگاه کرده حرف جدایی میزنی چ راحت هر مردی ب طور متوسط در سال شاید چند بار این کارو بکنه و اینکه اگه خودتم زندگیتو دوست داشتی با این چیزا حرف جدایی نمیزدی بیشتر ب این فکر میکردی ک چطور کنترلش کنم ن جدایی