2777
2789
عنوان

این ماه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدبچتون چندسالشه دختره یاپسر

9سال پسره گلم 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
9سال پسره گلم 

خداحفظش کنه الان نمیری پسرتوببینی؟یاکلا بیخیالش شدی

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
خداحفظش کنه الان نمیری پسرتوببینی؟یاکلا بیخیالش شدی

فدات گلم.یکی دوباراوایل رفتم دیدم محلم نمیزاره دیگه دوسالیه ازش خبرندارم.وقتی میرفتم باخواهرشوهرومادرشوهرم درگیرمیشدم اعصابم بهم میریخت.فایده نداره.فقط براش دعامیکنم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
فدات گلم.یکی دوباراوایل رفتم دیدم محلم نمیزاره دیگه دوسالیه ازش خبرندارم.وقتی میرفتم باخواهرشوهروماد ...

نمیدونم چراجداشدی فقط ارزویه خوشبختی میکنم واست.همچنین شازده پسرت

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
نمیدونم چراجداشدی فقط ارزویه خوشبختی میکنم واست.همچنین شازده پسرت

شوهرم موادمیفروخت 6سال حبس دادن بهش یه طرفه ازش جداشدم مثل سگ کتکم میزد😢

شوهرم موادمیفروخت 6سال حبس دادن بهش یه طرفه ازش جداشدم مثل سگ کتکم میزد😢

پس مقصرشوهرت بود.پسرتونخواستی یاشوهرت نداد؟عزیزم الان خوشبختی؟

پس مقصرشوهرت بود.پسرتونخواستی یاشوهرت نداد؟عزیزم الان خوشبختی؟

نه ازخیربچه گذشتم چون پدرم قبولش نکرددوسال پیش پدرومادرم بودم .خدایه حاجی مومن سرراهم قراردادکه فکرشم نمیکردم الان دوساله خیلی ارامش دارم شوهرم ازگل نازکتربهم نگفته واقعاشکر

نه ازخیربچه گذشتم چون پدرم قبولش نکرددوسال پیش پدرومادرم بودم .خدایه حاجی مومن سرراهم قراردادکه فکرش ...

خوشبخت بشی

خوشبخت بشی

همچنین گلم💋

شایدم خدا صلاح نمیدونه من بچه دار شم چون همیشه میگم خدایا خودت هرچی صلاح میدونی ولی خب دلم خیلی بچه ...

ميدونم دركت ميكنم منم يه سقط داشتم اولين اقدام به بارداريم خود به خود سقط شد مادر شوهرم از رو دلسوزي حرف هايي ميزد دلم و ميسوزوند حتي يادمه من چهارشنبه بود كه سونو دادم دكتر كفت قلبش وايساد بايد سقط كني  جمعه شد  زنگ زده بود به شوهرم كه اره فلاني و ديدم با شما عروسيش بود ٦ماه حامله است واي خيلي خوبه ...من شنيدم اينننقذر گريه كردم كه نگو وووو خيلي حرف هاي ديگه هرچند من ٦ماه بعدش دوباره باردار شدم و پسرم الام ٣سالشه ولي اون هفته كه شب تولد پسرم بود ميگه بهم كه اره من نذر كردم بچه برات بمونه اسمش و بزارم علي اصغر من تو دلم ميگم بهش علي اصغر منم خييلي بهم بر خورد گفتم مگه ما مشكلي داريم اينجوري ميكني تموم كنيين اين حرف ها رو اعتقادش اينه اون دعا كرد خدا به من بچه داد(يعني ميخواد لهش كنم)

منظورم اينه مردم حرررف زياد ميزنن واقعا زجر اوره حق داري ولي دلت و بسپر به خودش به توهم يه جين دختر و پسرش و ميده سالم و صالح به حق جدم 

خيالت راحت استرس نگير فقط

ميدونم دركت ميكنم منم يه سقط داشتم اولين اقدام به بارداريم خود به خود سقط شد مادر شوهرم از رو دلسوزي ...

ممنون عزیزم

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین