2777
2789
عنوان

این ماه 😭😭

392 بازدید | 45 پست

بازم نشداین همه قرص خوردم آمپولم زدم خیلی امیدوار بودم که این ماه حامله باشم ولی باز نشد آخه چرا  ای خدا هر ماه میگم این ماه این ماه تا دیشب همش تو فکر این بودم که با بچم چقد زندگیم بهتر میشه بیشتر شبا خواب میدیدم بچه دوقلو دارم ولی دیگه نا امید شدم خستم از دکتر رفتن

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروزحسرتشومیکشی فرداممکنه پشیمون شی ازنظرمن بچه کلااشتباهست وربطی به خوشبختی وپایداری زندگی نداره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خیلی ۴ سال😭😭😭

4سال خیلی نیستا....من یکی رومیشناسم بعد هشت سال خدا بهش دوقلوداده....الان 3سالونیمشونه خانوم اصلا یادش رفته هشت سال ازخدابچه میخواست....الان میگه فقط عذاب میکشم

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
امروزحسرتشومیکشی فرداممکنه پشیمون شی ازنظرمن بچه کلااشتباهست وربطی به خوشبختی وپایداری زندگی نداره

اخه من خودم عاشق بچم خیلی دوسدارم فردا اگه پیر بشیم کسیو نداریم حالی ازمون بگیره 

بچه ها میگم من این ماه قرص دوفاستون میخوردم قطع کردم الان داره 10روز از پری میگذره پریروز تست زدم منفی بود یعنیساعت 1ظهر بود زدم میخوام ببینم میشه منفی کاذب بوده باشه اخه صبح نزدم و اینکه علائم بارداری ندارم 

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
4سال خیلی نیستا....من یکی رومیشناسم بعد هشت سال خدا بهش دوقلوداده....الان 3سالونیمشونه خانوم اصلا یا ...

خوش به حالش کاش من ی جین بچه داشتم خم به ابروم نمیومد سخته انتظار خیلی سخته

بچه ها میگم من این ماه قرص دوفاستون میخوردم قطع کردم الان داره 10روز از پری میگذره پریروز تست زدم من ...

آزمایش بده واسه اینکه خیالت راحت بشه

اخه من خودم عاشق بچم خیلی دوسدارم فردا اگه پیر بشیم کسیو نداریم حالی ازمون بگیره 

خیلیابچه هاشون بابودونبودشون فرق نداره اینکه فکرکنی فرداپیرشیم  شایددستمونوبگیرن اشتباهست اونم بچه های این زمونه بچه ازنظرمن فقط مادروپیرمیکنه وخیریم نداره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

درست میگی منم همینطورم 

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
بچه ها میگم من این ماه قرص دوفاستون میخوردم قطع کردم الان داره 10روز از پری میگذره پریروز تست زدم من ...

منم مدروکسی پرژسترون خوردم 

الان پنج روزه قطع کردم 

میترسم تست بزنم 

ولی شما برو آزمایش

خیلیابچه هاشون بابودونبودشون فرق نداره اینکه فکرکنی فرداپیرشیم  شایددستمونوبگیرن اشتباهست اونم ...

شما خودتون بچه ندارین؟

شما خودتون بچه ندارین؟

ازشوهراولم داشتم انداختم سرش ماطلاق گرفتیم فقط بچمون وسط تباه شدمنم اصلانمیخاد.اماازاین شوهرم دیگه بچه نمیخام چون حوصلشوندارم میخام فقط واسه خودم زندگی کنم واین دوروزه زندگیوخوش باشم