2777
2789
عنوان

کودک

101 بازدید | 23 پست

دخترم ۱۱ ماهشه امروز خیلی ناارومی کرد تا دوساعت پیش ک بایه بدبختی تودلم خوابید الانم اسهال داشت هیچ علائم سرماخوردگی هم نداره میترسم کرونا باشه برا اسهالش چی بهش بدم خوبه

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلوط عالیههه یسری پسرم اسهال شدید داشت شدیدا ذیگ گریه میکردم میرفت دسشویی میومد پس میداد یرادرشوهرم دادبلوط مکید درجا قطع شد عین معجزه بودبرام خیلی سخت بود کروناکجابود بابا بای اسهال م

رنگ ولایتhaircolorist

کته ماست بهش بده. اسهال تا یه هفته نرماله. اما مایعات زیاد بده. سیبزمینی آبپر بدون هیچی بهش بده بخوره.

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
دندونشه شاید

احتمالا چون سر دندونش زده بیرون 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

آب سیب ...نخودچی ...ماکارونی بدون گوشت یا سویا .‌‌..بلوط ..‌گلگ که محلی هست ....و اینکه بچه ای که اسهال یا استفراغ داره باید کمی به معده اش استراحت بدی تا حساسیت معده کم بشه ...‌مایعات اما حتما بده .

ببرش دکتر بچرو که نمیشه سرخود چیزی تجویز کرد 

اخه تواین اوضاع کرونا ادم میترسه یه هفته پیش دکتر بردمش برا چکاپ .مولتی و ویتامین و قطره اهن و زینک بهش داد اینا ۳ تا باهم ضرر نداره؟

ببخشید اسهالش چه رنگیه

زرد رنگه

آب سیب ...نخودچی ...ماکارونی بدون گوشت یا سویا .‌‌..بلوط ..‌گلگ که محلی هست ....و اینکه بچه ای که اس ...

امروز خیلی هندوانه خورد میشه مال اون باشه؟

احتمالا واسه دندونشه اگ سبز شد بدون پهلوهاش سرماخورده  انشاالله بلا دوره♥️

ممنون عزیزم