2777
2789
عنوان

کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 23 پست
بله .....اکثرا هندوانه که میخورن حتی ادم بزرگاااا اینطور میشن . 

ممنون عزیزم ک جواب دادی یکم خیالم راحت شد 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تواین اوضاع کرونا ادم میترسه یه هفته پیش دکتر بردمش برا چکاپ .مولتی و ویتامین و قطره اهن و زینک ...

نه ضرر نداره منم دخترم بهش مولتی ویتامین میدادم و فرو گلو بین ،زینکش لابد پایین بوده که تجویز کرده براش .ببین نیازی نیست ببری دخترت رو برو داروخونه فردا از دکتر داروخانه دارو بگیر براش ولی بهش آب سیب بده واسه همه بیماری ها خوبه اسهالشم بندمیاره

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
نه ضرر نداره منم دخترم بهش مولتی ویتامین میدادم و فرو گلو بین ،زینکش لابد پایین بوده که تجویز کرده ب ...

چشم عزیزم ممنونم ازت 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
امروز خیلی هندوانه خورد میشه مال اون باشه؟

سماقم خوبه واسه اسهالسریع بندمیاره،احتمالا سردی کرده بخاطر هندونه اگه سرماخوردگی نباشه چای نبات خوبه براش ولی سرماخوردگی باشه خوب نیستا

سماقم خوبه واسه اسهالسریع بندمیاره،احتمالا سردی کرده بخاطر هندونه اگه سرماخوردگی نباشه چای نبات خوبه ...

فک نکنم سرماخورده باشه چون هیچ علائمی نداره این دوروزه هم تخم شربتی و چیزهای خنکی خیلی بهش دادم 

فک نکنم سرماخورده باشه چون هیچ علائمی نداره این دوروزه هم تخم شربتی و چیزهای خنکی خیلی بهش دادم  ...

خب پس سردیش شده چای نبات بهش بده پهلوهاشم با روغن زیتونی چیزی ماساژ بده ببند گرمش کن بچس طفلک گناه داره تا زودخوب شه