دخترم ۱۱ ماهشه امروز خیلی ناارومی کرد تا دوساعت پیش ک بایه بدبختی تودلم خوابید الانم اسهال داشت هیچ علائم سرماخوردگی هم نداره میترسم کرونا باشه برا اسهالش چی بهش بدم خوبه
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
بله .....اکثرا هندوانه که میخورن حتی ادم بزرگاااا اینطور میشن .
ممنون عزیزم ک جواب دادی یکم خیالم راحت شد
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
اخه تواین اوضاع کرونا ادم میترسه یه هفته پیش دکتر بردمش برا چکاپ .مولتی و ویتامین و قطره اهن و زینک ...
نه ضرر نداره منم دخترم بهش مولتی ویتامین میدادم و فرو گلو بین ،زینکش لابد پایین بوده که تجویز کرده براش .ببین نیازی نیست ببری دخترت رو برو داروخونه فردا از دکتر داروخانه دارو بگیر براش ولی بهش آب سیب بده واسه همه بیماری ها خوبه اسهالشم بندمیاره
نه ضرر نداره منم دخترم بهش مولتی ویتامین میدادم و فرو گلو بین ،زینکش لابد پایین بوده که تجویز کرده ب ...
چشم عزیزم ممنونم ازت
سماقم خوبه واسه اسهالسریع بندمیاره،احتمالا سردی کرده بخاطر هندونه اگه سرماخوردگی نباشه چای نبات خوبه ...
فک نکنم سرماخورده باشه چون هیچ علائمی نداره این دوروزه هم تخم شربتی و چیزهای خنکی خیلی بهش دادم