2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 386 پست
راجع شغل و مشخصاتشم میتونی بگی؟؟

خونگرمی 

آرومی 

صبوری

دیر عصبی میشی ولی بشی بدجور عصبی میشی 

خوش برخورد و مهربون 

آینده شغلی هم اون چیزی ک انتظار داری فعلا جور نیست ولی به زودی تلاش کنی میتونی موفق بشی تو جایی ک میخوای 

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

اخه کم کاری تیرویید دارم نمیتونم زیاد بخورم اینو میگن.خوب نیست اون دوتای دیگه رو چطور؟

خب گلم اسطخودوس چی . گل گاو زبان هیچ عوارضی نداره . یا گل ساعتی بنظرم گل گاو زبان بگیر

کاربری دست دو نفر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گلم اسطخودوس چی . گل گاو زبان هیچ عوارضی نداره . یا گل ساعتی بنظرم گل گاو زبان بگیر

نه اینا خوبن...ممنون گلم💖

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂

اینم ب من بگو مریم وعلیرضاحسشون بهم چیه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
چرا سخته ؟؟؟؟؟ پیشه بگی چطور اشنا میشیم ؟

سر شرایط اقتصادی 

معرفی میکنه یکی از آشناهای نزدیک

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

یه جایی انگار شرکت یا مکان اداری 

میشه به من بگی همسر اینده ام شغلش چیه ؟ وضع مالیش ؟ و اینکه چقدر احترامم رو نگه میداره و دوستم داره ؟ 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
خیلی کم عزیزم 

عزیزم حس مریم وعلیرضاچیه بهم دوس دارن همو؟؟؟

یونس ومریم چی؟؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
سر شرایط اقتصادی  معرفی میکنه یکی از آشناهای نزدیک

عزیزم برا من گفتی شغلش ازاده ، میشع بدونم وضع مالیش تو چه حدیه ؟ احترامم رو میذاره ؟ چقدر دوستم داره ؟ 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
مرسی گلم میشه یکم از خصوصیات منو همسرمو بگی؟

هر دوتا مهربون 

شما احساساتی همسرتون کمتر 

شما زود رنجی

همسرتون یکمی کله شق

شما یکمی اقتصادی

همسرتون دستو دلباز

شما حساس

همسرتون کمی بیخیال 

هر دو منطقی 

یه جایی انگار شرکت یا مکان اداری 

میشه بگی کی خونه میخریم عزیزم؟

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉