2821
2789
عنوان

بارداری

108 بازدید | 13 پست

سلااام.من این ماه پریودم یکی دوروز عقب افتاده....دمای بدنم ازیک هفته پیش تاالان بسیاربالاست طوری که احساس میکنم دارم آتیش میگیرم‌ولی دست وپام یخه...کمرو دلم دردخفیف داره و یبوست و نفخ دارم صبح هاازخواب بیدارمیشم تا عصربه شدت بی حالم..فعلاقصدندارم بیبی چک بدم تا ۷روز عقب بیوفتم...بنظرتون حامله ام؟؟؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
اره
8
88%
نه توهم نزن
1
11%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قطعی نمیشه گفت عزیزم اگه سابقه عقب افتادن نداری احتمالش زیاده ک باردار باشی البته وقتی تو اقدامی پری ...

نه عزیزم شش ماهه که مرتب دقیق بوده پریودیم...ازیه طرفی هم‌همیشه قبل ازپریودیم این نشونه هارو نداشتم جدیددارم تجربه میکنم...شایدبقول شمامال اقدام باشه

وای ایشالله که حامله باشی عزیزم😍

ممنون گلم ولی دوست ندارم بچه فعلا تو این کرونا.

انشاالله شما هم اگه دوست داری باردار باشی 

منم یبوست گرفتم البته انجیرم خوردم ی عالمه بی فایده بود همیشه نزدیک پری میلم ب شیرینی میرفت شدیدد میدونستم میخوام پری شم ولی الان عاشق لواشک شدم تند تند خودم درست میکنم خخخخ!!! امیدوارم باردار نباشم 

ممنون گلم ولی دوست ندارم بچه فعلا تو این کرونا. انشاالله شما هم اگه دوست داری باردار باشی  من ...

پس دعاکن من جای شماباردارباشم عزیزم.😁😁😁..انشالله هرچی خیره و صلاحه برات پیش بیاد