2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم حس میکنه پا نداره😐وقتی هم که بخوای تکون بدی تکون نمیخورن.وقتی هم که حسشون کم کم برمیگرده سنگینن😐

‏من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونه‌ی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز کنارت توی کلبه های جنگلی نبودم ، هنوز باهات آشپزی نکردم ، هنوز منتظر نبودم زودتر از سرکار برسم خونه تا درو وا کنمو ببینم تو واسم ناهار درست کردی ، هنوز باهات مشغله های زندگی مشترک نداشتم ، من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم.#m💞ببخشید اگه رکم😐اومدم یه مشورت کنم خوشم اومد موندگار شدم😐

یه چیز ناجور، البته به واکنش بدن آدما بستگی داره، من بچه اول و دوممو با بی حسی بدنیا آوردم، سر اولی دلم میخواست بمیرم اینقدر که حالم بد بود، یعنی احساس بدی داشتم، اما بی حسی دومم عالی بود،،، دکتر بیهوشی باید کارشو خوب بلد باشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
یبار شوهرمو بی حس کرده بودن میگف پاهام رفته تو آسمون🙁🙁😐😐

دقیقا حس منم همین بود، احساس میکردم پاهام رو سقفن و بدنم داره کشیده میشه و از هم متلاشی میشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.