2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 39 پست
چه قدر شباهت بین من و تو با این تفاوت که واسه من ۲۰ سال از اون روزا گذشته و من هر روزشو به خودم زهر ...

من دوماه اومدم خونه خودم

وای کاش تا اون موقع تو ذهنم نمونن

من کینه گرفتم اونا کاری باهام کردن ک خودشون دیگ روشون نیس درستش کنن چ برسه بخاد درست بشه

مادرش خاله من ولی حق دشمنو در حقم تموم کرد بخدا ...

کاش میشد از این دنیا فرار کرد کاش با شوهرم یجا دور میرفتیم

ملکه زندگیشم...👸🤴
منم خیلی حس افسردگی دارم انکار یکی تو سرم مدادممممم فریاد میزنه

به نظر من به فکر یه کار جدید باش

مثلا درس خوندن

سر کار رفتن

یاد گرفتن یه هنر جدید

و... 

کم کم فراموششون کن فکر کن طلاق گرفتی با یکی دیگه ازدواج کردی اینا اصلا خانواده شوهرت نیستن

کلا نادیده شون بگیر

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی دقیقا درکت میکنم منم خیلی دلم موقع نامزدی و عروسیم از دست خانواده همسرم شکست پدرشوهدم نراسمم نیو ...

شما باهاشون رفت و امد  دارید ؟؟چجوری تمرین میکنی بهتر بشی؟

ملکه زندگیشم...👸🤴
من برادر شوهرم حتی با اینک عروسی نداشتیم ی زنگ نزد تبریک بگه خاله دبگم پشت خونه ماست خونش و هی بزاری ...

درکت میکنم بخدا بخوام برات تعریف کنم از کارای که خانواده بابام مامانم و همسرم موقع عروسی باهام کردن کرک و پرت میریزه فکرشو بکن مامان نزدیک به ۲۵ ساله هرکی تو فامیل ازدواج میکنه رو پاگشا میکنه کادو خوب برای عروسی و پاگشا و سر عقد میده من که ازدواج کردم یه بنی بشر دعوتم نکرد بجز دو تا جاریام و خواهرم اگه از کادو پاگشا جاریام بگم که دیگه بدتر پریروز تو یکی از تاپیکا گفتم پشم واسع هیچ کی نمونده بود ببین من فقط یه چیزی رو میدونم اگه شوهرت خوبه و میدونی که کنارش خوشبخت میشی و ارزشش رو داره که کنارش بمونی دست از یادآوری این چیزا بردار و با هرکسی که باهات هر جور رفتار کرده همونحوری رفتار کن من تصمیم دارم کار دوتا جاریامو به موقع در حقشون تلافی کنم و فامیلای خودمم که کلا خاک کردم نه تو عروسی نه تو عزاشون دیگه نمیرم کلا بی مخلی میکنم حیف زندگیمو خراب کنم لحظات با همسر بودنمو گند بزنم توش که چرا مامان من ۷ تا پسر دایی و دختر دایی مو پاگشا کرد ولی اونا یه تعارف خشک و خالی به من نکردن ول کن اسی خودتو سرگرم کن تا بهشون فکر نکنی عزیزم

من دوماه اومدم خونه خودم وای کاش تا اون موقع تو ذهنم نمونن من کینه گرفتم اونا کاری باهام کردن ک خو ...

منم فامیلن باهامون ، فقط میگم خیلی موضوعه مهم و حساسیه 

خودتو نجات بده از این شرایط روحی ، همه چیو به گند میکشه 😖😖

به نظر من به فکر یه کار جدید باش مثلا درس خوندن سر کار رفتن یاد گرفتن یه هنر جدید و...  کم ...

بدبختی خونمونم یجایی ک ب مرکز شهر دور ینی بدمسیر 

اره باید ی کار جدید کنم

کتاب زیاد میخونم ولی انگار ذهنمو آشفته میکنن بعضیاشون

بعد کتابا بیشتر باخودم حرف میزنم

شوهرم خیلی کم صحبت البت حق داره میگ صدبار اینا گفتی ولی برا خودم انگار نفرتم براهمین امروزه😔

ملکه زندگیشم...👸🤴

اگه بخاطر کرونا بوده که الان خیلیا اینجورین

اگه واقغا داشتن و براتون خرج نکردن فرق میکنه

با این حال با شوهرت صحبت کن خودش برات کارایی که اونا نکردن بکنه

اللن شوهرت از خانوادت به خاطر تو ناراحت باشه تو حاضری قیدشون رو بزنی

خودت رو بزار جای شوهرت نمیتونه نره

بهتره بود همون موقع صبر میکردی تا وسایل رو بخرن بعد بیای

حالا چرا تبریک نگفتن؟ دعوایی چیزی شد

درکت میکنم بخدا بخوام برات تعریف کنم از کارای که خانواده بابام مامانم و همسرم موقع عروسی باهام کردن ...

خب اگ شوهرت بخاد بره تو باید چیکار کنی؟

من مشکلم فامیل بودن

خالهامون مشترکن

همشون یجور اذیتم کردن ولی شوهرم دل رحم من خطمو عوض کردم

ولی اون هربار اونا زنگ میزنن میگ باشون حرف نمیزنی منو ک چیک میکنی 

من گفتم ک ب شوهرم ب خواهرش مبل و ب برادرش تی وی داد و اونا.....هییییییچی 

سر عقد ۲۰۰ دادن شوهر سادم حتی نمیدونس فقط گفتم بش سکوت کرد چون خودش خیلی دست و دلباز 

ولی هر چند وقت یبار انگار الزایمر میگیره خیلی دل رحم وقتی غر میزنم میگم اونم مث خودم دارم زخمی میکنم ....

وای از دست خودم

ملکه زندگیشم...👸🤴
اگه بخاطر کرونا بوده که الان خیلیا اینجورین اگه واقغا داشتن و براتون خرج نکردن فرق میکنه با این حا ...

عزیزم انگار درست توضبیح ندادم من ۳ سالللل عقد و نامزد بود مادر شوهرم خالمه ب کل مراسمام گند زد و جنگ راه انداخت تو جهاز برونم بیهوش شدم و مث ی میدون دار فق؟ دور میخورد همه رو نیش میزد و بی احترام میکرد 

پدر منو نفرین کردن با اینک کل جهازو گرفته بود کل کارا خونه شوهرمو ک وظیفه اونا بود کرد اونا فقط دور وایسادن 

بحث سر خونه شروع شد ک قرار بود بدن و ندادن از طبقه بالا رسید ب ی اتاق ۱۲ متری ک اونم ندادن 

من بعد ۳ سال دیگ چقد منتظر بمونم

شوهرم برا برادر و خواهرش مبل و تی وی گرف اونا ی تبریک نگفتن

میگفتن ما ب پسرمون محل نمیزاریم شما هم نباید کاراشو بکنید ک نیاد دور شما 

من ۳ سال هزار بدبختی کشیدم صدبار شوهرمو آشتی دادم باشون

ولی ادم ی جایی لبریز میشه😔

ملکه زندگیشم...👸🤴
من دوماه اومدم خونه خودم وای کاش تا اون موقع تو ذهنم نمونن من کینه گرفتم اونا کاری باهام کردن ک خو ...

من به خودم اومدم دیدم 4 ساله خودمو داغون کردم با همین فکرا

این خانومم که دارن میگن 20 سال! 

کم نیستا

ولشون کن

بسپارشون به خدا

جالبه که اونا با این همه ظلم ککشون هم نمیگزه تازه خودشون رو بهترین بنده ی خدا میدونن

واسه خودت زندگی کن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
منم فامیلن باهامون ، فقط میگم خیلی موضوعه مهم و حساسیه  خودتو نجات بده از این شرایط روحی ، همه ...

دعا کن واسم بیشتر از همه خودم تو فشارم 

سرم میترکه از همه دانستانایی ک هر روز تو سرم میچرخن حرفایی ک باید میزدمو نزدم...

ملکه زندگیشم...👸🤴
من به خودم اومدم دیدم 4 ساله خودمو داغون کردم با همین فکرا این خانومم که دارن میگن 20 سال!  ک ...

دقیقا 

من چشمامو عمل کردم

ی سر نزدن بهم قبل عروسی بود قبل بحثا 

مامانم ب مادر شوهرم ک خواهرش پیام داد گف بخاطر شوهرم ک حرف بهم نزنه چرا نیومدی پیش دختر میگ گوشیو جواب نداده حالا من دو روز عمل کردم و گوشیم خاموش ...

بعد ب مادر من میگ منم خدایی دارم...

همیشه فقط میگ خدا با من...

بقران از خدا شاکی میشم اگه نشونم نده ...

ولی برا بحثا تقی ب توقی میومد خونمون و مث ی زن خراب حرف میزد روش بود 

خدا ازش نگذره چقد خجالت کشیدم پیش خانوادم ک ارزش ی عیادت نداشتم

اخه برا دوتا بچه دیگش دقیفا ی کلفته میره ی شهر دیگن میشوره تمیز میکنه و ... و میاد ولی من ک ۵ دیقه فاصلست ی سر نزد بعد من هر مشکلی میپریدم میرفتم ...

ملکه زندگیشم...👸🤴
خب اگ شوهرت بخاد بره تو باید چیکار کنی؟ من مشکلم فامیل بودن خالهامون مشترکن همشون یجور اذیتم کردن ...

من الان بجز خونه مامانم و خونه خواهرم هیچ جا هیچ جا نمیرم ولی شوهرم هر از چند گاهی به مامانش سر میزنه میدونی ته دلم ناراحت میشم میگم وقتی اون اینقدر بیشعور بود منو پاگشا نکرد و الکی گفتن خواهرشوهرم نمیذاره چرا تو میری ولی بعدش میگم ول کن بابا بذار بده ولی به همسرم گفتم که تا ابد پامو خونه مامانت اینا نمیذارم چون اونا وقتی که باید منو دعوت میکردن دعوت نکردن پس دبگه نمیام میدونی تو بیشتر به خاطر اینکه فامیل بودن و انتظار داشتی فقط در حد فامیل برات کاری کنن و نکردن انگار از درون خورد شدی ببین من میگم کلا فراموش کن شوهرت واسه اونا چکار کرده از ذهنت پاکشون کن دیگه نکردن اینقدر درک و فهم و شعور و معرفت نداشتن که محبت همسرتو جبران کنن تو هم به وقتش دیگه نه کادو بده نه تبریک بگو اونا از این به بعد عروسی دارن زایمان دارن خونه میخرن توهم جبران کن عزیزم ببین زیاد غر بزنی شوهرتو سرد میکنی از خودتا تازه اونا شاد میشن فقط بذار به وقتش جبران کن من به همسرم گفتم بابات بمیره نه بیمارستان میام نه سر خاکش میام فقط یه ربع میام مسجد و برمیگردم مادرشوهرم تو نامزدیم یه زنگ به من نزد الان مادرش تو آی سی یو بستری شده مطمئنم منتظره من زنگ بزنم بهش حالشو بپرسم ولی اصلا انگار که نه انگار دقیقا کاری که باهام کردن در حقشون میکنم

دقیقا  من چشمامو عمل کردم ی سر نزدن بهم قبل عروسی بود قبل بحثا  مامانم ب مادر شوهرم ک خ ...

شاید خودت خیلی راه اومدی اونام دیگه زیادی به خودشون راحت گرفتن

به خصوص که دختر خاله پسر خاله اید

از این به بعد دیگه سر سنگین تر رفتار کن