2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 39 پست
متاسفم چه خانواده ای داره

تازه اونا میگن ما خداییم تو جهاز برونم ب همه میگ ما جهاز گرفتیم نزاشتن بیاریم...

فقط بگو جهازشون چی بود؟؟؟؟

ی کولر پنجره ای کهنه ک تو اتاق خواب مجردی شوهرم بود و ی فرش قرمز ک تاشده بود از پشت همش زرد بود...

تدا نگذره ازشون

ملکه زندگیشم...👸🤴
من الان بجز خونه مامانم و خونه خواهرم هیچ جا هیچ جا نمیرم ولی شوهرم هر از چند گاهی به مامانش سر میزن ...

دقیقا 

چقد خوب فهمیدی...

چیزی ک شوهرمم نمیفهمه من چون خالم بود فک میکردم تو خواهرم الان چ وصلتی کردم چون خاله ادعا دارمم بود و شوهرمم محبوب ترین پسر ولییییی نابودم کرد انگشت نما کل فامیل شدیم هر کی میبینه ی چیزی میگ ک اون رفته پرشون کرده با دروغاشون من ب چند نفر راستشو بگم کی حرف منو جوون و باور میکنه...

بخدا فقط منتظر روزیم بخاد بمیره و دنیا بچرخه و فقط بخاد ک من حلالش کنم و بگم نمیبخشمت حتی دم مرگ...

ملکه زندگیشم...👸🤴

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید خودت خیلی راه اومدی اونام دیگه زیادی به خودشون راحت گرفتن به خصوص که دختر خاله پسر خاله اید ا ...

الان یسالی میشه پامو تو اون خونه نفرین شده نزاشتم

خونه داره مونده آجراش بریزن سرش شوهر احمقم میگف تنهان پیششون بمونیم من گفتم باشه گقتنطبقه بالا خودشون گفتن

بعد زدن زیرش وام گرفتیم موند رو دستمون باباش گریه ک نرو و...گف باش خونه نصف ...

باز دبه ک ن دیوار نکشید ن ی متر کم ی متر کمتر شد ی ۱۲ متری ی پارکنیگ شوهرم گف همینم یجور میکنم حسرت بخورن

اونم گفتن ن دیوار تو حیاط بزنی تنگ میشه و...

😔یکم یوم بیرونش کردن و خودش نمیفهمه

میفهمه ولی ب رو خودش نمیاره

منم ک شیطون میره جلدمو بهش میگم بعد دلم میسوزه ک این پشتشو خالی کزدن تو چرا عذابش میدی ولی بخدا خودم داغوووونم

کاش فقط خدا کمکم کنه...

ملکه زندگیشم...👸🤴
الان یسالی میشه پامو تو اون خونه نفرین شده نزاشتم  خونه داره مونده آجراش بریزن سرش شوهر احمقم ...

متاسفانه یه سری پدر مادرا این مدلین

پیش خودشون میگن این که داره میره بزار تا جاییکه میشه بدوشیمش

(ببخشید اصطلاح دیگه ای به ذهنم نیومد) 

شوهر من تو نامزدی اگه تو خیابون تشنه ش میشد پول نداشت یه بطری آب بخره بخوره بعد خانواده ش جوری به بهانه های مختلف تلکه ش میکردن که مبادا هزار تومن واسه زنش خرج کنه

ولی دیگه کاریش هم نمیشه کرد اونا کار خودشونو کردن الانم خوش و خرم دارن زندگیشونو میکنن روز به روزم بهترن

من دیگه باید چند سال خودمو عذاب بدم؟؟؟؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
متاسفانه یه سری پدر مادرا این مدلین پیش خودشون میگن این که داره میره بزار تا جاییکه میشه بدوشیمش ( ...

حق با تو ولی هدیه جون کاش دست خودمون بود 

من هر وقت میگم تلاش کنم ی چیزی ته دلم میگ ب خودت دروغ نگو ...

این کینه ها وقتی حل میشن ک روابط خوب بشن و روابط خوب شدنی نیستن.

کاش فکرم اشتباه باشه...

ملکه زندگیشم...👸🤴
دقیقا  چقد خوب فهمیدی... چیزی ک شوهرمم نمیفهمه من چون خالم بود فک میکردم تو خواهرم الان چ وصل ...

آره میفهمم چی میگی کاملا درکت میکنم منم بخدا گفتم گفتم همه فامیلام با بی احترامیاشون بهترین روزای منو به بدترین روزا تبدیل کردن اونا ناخواسته اینکار رو کردن ولی من اصلا نمیبخشمشون در مورد پدرشوهرمم همینطور گفتم اگه التماسمم کنن هیچ وقت حلالش نمیکنم چون اختلاف تو همه خونه ها هست مهم اینه تو جلو مردم خودتو خوب نشون بدی اون با نیومدناش منو جلو بابام خورد کرد حتی اگه بگن به بدترین شکل ممکن داره میمیره تو بیا حلالش کن اینکار رو محاله بکنم باورت میشه من واسه بابام عذاب وجدان گرفته بودم میگفتم من با انتخابم نذاشتم بابام تو عروسی من شاد باشه کاش یکی دیگه رو انتخاب کرده بودم شب عروسی ما پدرشوهرم رفته بود نشسته بود تو پارک هرچی بهش زنگ میزدن ریجکت میکرد فرداش برادرشوهرم بهش گفته بود آبروریزی کردی چرا اینکار رو کردی گفته بود اینقدر حال میکردم هی زنگ میزدین منم ریجکت میکردم ای آبجی از کدومش بگم برات شب پاگشا جاری بزرگم اومده بهم کادو بده یه کیف لوازم ارایش بهم داد که از بس قدیمی بود خشک شده بود و رنگش نخودی چرک بود زیپش باز نمیشد یه مدل غذا درست کرده بود اینقدرم مرغاشو ریز کرده بود رون مرغه انداره کتف مرغ شده بود بعد از اون ور شاسی بلند سوار میشه سر عقد بهم دو تا برادرشوهرام دوتا سکه پارسیان دادن اونم دو روز بعد دیدم خواهرشوهرم پیام داد شوهرم که باید اینقدر واسم واریز کنی گفتم چی شده گفت داداشام گفتن ما نداریم کادو بدیم خواهرم از تو خونه دوتا سکه داشتن داده بهشون سر عقد دادن ما حالا من باید پولشونو کارت به کارت کنم براش بعد میرفت واسه برادرزاده جاریم ۴ میلیون میداد برای تولدش ماشین شارژی میخرید پول شاباشم همینطور گفته بودن ما نداریم خواهرشوهرم بهشون پول داده بود بعد شوهرم واسش واریز کرد برای نامزدی و عروسی هم تف کف دستمون ننداختن مادرشوهرمم ساعتی که شوهرم برام خریده بود رو کرد دستم چی بگم فقط گفتم خواهرشوهرم ازدواج کنه ببینم نگاهش به آسمونه مثل من گریه میکنه و آه میکشه حیگرم اونموقع حال میاد

آره میفهمم چی میگی کاملا درکت میکنم منم بخدا گفتم گفتم همه فامیلام با بی احترامیاشون بهترین روزای من ...

هییی خیر نبینن ک ی عمر ادمو تباه میکنن 

انگار ن انگار ی طرف قضیه بچه خودشونه

والا نفرینامونم نمیگیره هر روزم شاد ترن

میگم نکنه واقعا ما گناه کاریم ک خدا مارو اروم نمیکنه ولی اونا هر روز ی دلیل برا شادی میده

ولی بازم شکر...نا سپاسی نمیکنم

کاش فقط فراموش کنیم...

کاش دلمون قرار بگیره 

برا شماهم دعا میکنم شماهم واسم دعا کنید من کلی آرزو دارم کلی عاشق شوهرمم کاش با خاطره بدیایی ک بهم کردن خرابشون نکنم😔

ملکه زندگیشم...👸🤴
من دوماه اومدم خونه خودم وای کاش تا اون موقع تو ذهنم نمونن من کینه گرفتم اونا کاری باهام کردن ک خو ...

بیا منم شهر دورم ولی باااورت نمیشه دلم میخواد فقط یه فامیل زنگم بزنه احوالمو بپرسه هیچوقت فکرشم نمیکردم ک یروطی این ارطوم شه ولی خدا هست و خدا هستو خدا هست

حکمتیه نمیدونم والاااچ

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت