2777
2789
عنوان

باردارم ولی هیچی نمیتونم بخورم

11742 بازدید | 34 پست

سلام خانوما خوبین؟

من باردارم هشت هفتمه 

ولی هیچی نمیتونم بخورم..

از چهارروز پیش حالت تهوعم شروع شد ولی خیلی زیاد نیست

اما میلم نمیبره هیچ غذایی بخورم فقط میتونم دو سه تا قاشق برنج خالی بخورم..به نظرتون چیکار کنم؟ فردام نوبت دکتر دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم تازه سه قلو هم هستن. منم هشت هفتمه. نمیدونم چکار کنم

ای جونم‌مبارکت باشه عزیزم..افتضاح فشارم میوفته اصلا نمیتونم از جام بلند بشم..هبچیم نمیتونم بخورم

تو واسه صدای قلبشون رفتی؟

سلام من هفته سوم هستم معذرت میخام ولی امروز یکم ترشح قهوه ای دیدم خطرناکه؟؟؟ خیلی نگرانم😔

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

دست راستتون رو سر من

من ۶هفته‌ام و اشتهام به شدت باز شده😢

تازه با اضافه وزن هم باردار شدم،یعنی خدا به خیر بگذرونه!

یبوست هم امونم رو بریده،دیشب شربت لاکسی ژل خوردم....

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
دست راستتون رو سر من من ۶هفته‌ام و اشتهام به شدت باز شده😢 تازه با اضافه وزن هم باردار شدم،یعنی خد ...

منم اضافه وزن زیاد دارم😂😂ولی از اولین روز هشت هفتگیم هیچی نمیتونم بخورم