2777
2789
عنوان

باردارم ولی هیچی نمیتونم بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 11773 بازدید | 34 پست
میبینی چقد بده؟  حالن افتضاحه

آب انار صبح ناشتا خیلی خوبه،شب بزار بالاسرت صبح قبل از پاشدن از جات بخور و باز یه کم دراز بکش 

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست راستتون رو سر من من ۶هفته‌ام و اشتهام به شدت باز شده😢 تازه با اضافه وزن هم باردار شدم،یعنی خد ...

چیزای مقوی بخور تا حالت خوبه نوش جونت، بخور که معلوم نیست دوهفته دیگه بیای چی بگی

حالا که میتونی بخوری اسفرزه میوه سبزی زیاد بخور برای یبوستت 

اسی سونوی تشکیل قلب رفتی؟

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
دست راستتون رو سر من من ۶هفته‌ام و اشتهام به شدت باز شده😢 تازه با اضافه وزن هم باردار شدم،یعنی خد ...

من گلاب به روت برعکسم! اسهالم تقریبا، کلا نمیدونم یبوست چی هست. نگران نباش یواش یواش اشتهات رو لز دست میدی تا چند هفته

اتفاقا دست راست شمارو سر ما. من کلا لاعر هم هستم. الان شدم ۴۹ کیلو. همش ضعف دارم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
طبیعیِ و همه اینجورین و نگران رشد جنین نباش..منم تا ۱۴ هفته هیچی نمیتونستم بخورم حتی آب..باز خوبه شم ...

واقعا؟ اون یه تیکه برنجم با کلی دعوا مبخورم..شوهرم خیلی اعصابش خورد میشه میگع خودتو از بین میبری با این کارا ولی اصلا نمیتونم چیزی بخورم

چیزای مقوی بخور تا حالت خوبه نوش جونت، بخور که معلوم نیست دوهفته دیگه بیای چی بگی حالا که میتونی بخ ...

ای خواهر 

دیگه اینقدر سبزی و میوه و آلو و آب ولرم و اینجور چیزا خوردم،دارم میمیرم 

😢

چندروزه صبح‌ها ناشتا گالن گالن آب ولرم میخورم و تو خونه قدم میزنم،انگار نه انگار😫

زورشون نمیرسه مثل اینکه

من گلاب به روت برعکسم! اسهالم تقریبا، کلا نمیدونم یبوست چی هست. نگران نباش یواش یواش اشتهات رو لز دس ...

دوستم اسهال میگن خطرناکه

مایع دور جنین رو کم میکنه برو دکتر

ای خواهر  دیگه اینقدر سبزی و میوه و آلو و آب ولرم و اینجور چیزا خوردم،دارم میمیرم  😢 چ ...

هعییی می فهمم  ولی باز همینارو ادامه بده بدتر نشی، حداقل به زخم و خونریزی نیفتی که خیلی بده

اره حتما فردا بهش میگم وگرنه نابود میشم اینجوری

منم همینجور بودم تازه من تهوعم از روزی شروع شد که تا دوسه روز تعطیل رسمی بود و نمیتونستم برم دکتر

تو سه روز دو کیلو کم کردم

ولی رفتم بهت قرص داد آب بود روی آتش و خوب شدم

الآنم که توی ۶ ماهم اگه یه روز قرص رو نخورم حالم بد میشه

♡خدایا شکرت♡