2821
2789
عنوان

نوزاد ۲۸ هفته

2754 بازدید | 30 پست

دوستای خوبم میشه راهنماییم کنید لطفا,در مورد نگهداری از,نوزاد بیست و هشت هفته ای,من الان پنج روزه که پسرم به دنیا اومده و تو آی,سیو هستش.هیچ اطلاعاتی در مورد نگهداری و شرایط این نوزادان نمیدونم,میشه اگه تجربه ای دارین راهنماییم بکنید لطفا,و اینکه در مورد قدرت بیناییشون چرا همه انقدر نگرانن و میگن به چشمهاشون نگاه نمیکنن

عزیزم تنها راهنمایی اینه که هر ۱۰ روز بعد ترخیص ببرش چکاپ و فقط وفقط به حرف منخصصش گوش کن اصلا به بقیه توجه نکن

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا زایمان زودرس داشتی؟ خدا برات حفظش کنه الان بایذ خیلیییی کوچولو باشه

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

پسر من iugr بود و وزن نمی گرفت ولی دکترم مخالف زود به دنیا اوردنش بود و گفت تا دور سرش خوبه نگهش میداریم هفته ی ۳۶ با وزن ۲۱۷۰ به دنیا اومد 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

دختر من هم بیست وهشت هفته به دنیا اومد نگران نباش همه اینجوری نیستن وقتی مرخص بشه میبریش چشم پزشکی که دکترش اگه خدایی نکرده مشکل داشته باشه بالیزر رفع میشه

خدارو شکر دختر من مشکی نداشت 

دکتر متخصص خوب میشناسین شما?

دکتر معماریان 

دکتر مرندی که متاسفانه اللن مطب نمیاد 

دکتر فرسار

دختر من هم بیست وهشت هفته به دنیا اومد نگران نباش همه اینجوری نیستن وقتی مرخص بشه میبریش چشم پزشکی ک ...

واقعا?خداروشکر خدا حفظش,کنه دخترتونو,,,برای وزن گیری و یا یادگیری مشکلی نداشتین?

من پره کلامپسی یا همون مسمومیت بارداری گرفتم متاسفانه

😥😥وااای خوبه خداروشکر شمازود متوجه شدی وبچتون بدنیااومده منم بارداری قبلیم متوجه نشدم ومتاسفانه موقع زایمان توی 37هفته بچمو ازدست دادم انشالله که نی نی تون سالم باشه وزودمرخص بشه😍😙

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍