2777
2789
عنوان

نوزاد ۲۸ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 30 پست
واقعا?خداروشکر خدا حفظش,کنه دخترتونو,,,برای وزن گیری و یا یادگیری مشکلی نداشتین?

یادگیری دوماه فاصله داشت من دختر جاریم با دخترم همسنن کاری که اون میکرد دختر من تقریبا دوماه بعدش انجام میداد البته الان که دوسالش شده تفاوتی نداره دیگه

ولی وزن گیریش خیلی کمه الان با اینکه دوسالشه نه کیلو

خدا بچه شما رو هم حفظ کنه براتون 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یادگیری دوماه فاصله داشت من دختر جاریم با دخترم همسنن کاری که اون میکرد دختر من تقریبا دوماه بعدش ان ...

خیلی ممنونم عزیزم, انشاله که مثل کوچولوی شما همه چی خوب پیش میره,مرسی از راهنماییت

دوماه و نیم تو ان ای سیو بود چندین بار نفسش رفت کبود شد ریه اش عفونت گرفت وزنش به 1700 رسید مرخص کردن خیلی میترسیدم که بیارم خونه دوباره نفسش بگیره خیلی کوچلو بود خلاصه سختی زیاد داره تا پنج ماهگی

تا چهار ماهگی به صدا واکنش نمیداد میترسیدم کلی دکتر بردیم گفت سالمه گوشش تو پنج ماهگی واکنش نشون داد دندون یکسالگی در اورد یک سال و چهار ماهگی راه افتاد 

دوماه و نیم تو ان ای سیو بود چندین بار نفسش رفت کبود شد ریه اش عفونت گرفت وزنش به 1700 رسید مرخص کرد ...

خداروشکر که گذشته..دعا کنید برای منم به سلامتی بگذره

بازم ممنونم از,توضیحاتت خیلی ارومم کرد حرفهات 

سلام استارتر حال نوزادت خوبه منم دخترم 7ماهه بدنیا اومد چکاب لگن ومغز بردم سونو هر ماه وزن ودور سرشو چک میکنن تا 4نلهگی دخترمو نشون کسی ندادم اا وزنش دوبرابر بشه خیلی سختی وشیدم خیلی زیاد ولی باید فقط صبور باشی وکمک داشاه باشی من هانوادم هیلی کمکم بودن تا دخترم 4ماهش شد ولی داقون شدیم  

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
سلام استارتر حال نوزادت خوبه منم دخترم 7ماهه بدنیا اومد چکاب لگن ومغز بردم سونو هر ماه وزن ودور سرشو ...

عزیزم منم دخترم هفت ماهه دنیا اومده الان توی دستگاهه ..شما چکاب رو هرکدوم جداگونه بردید؟ 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

گلم منم زایمان زود رس داشتم. ازشیر خشک مخصوص نوازاد های نارس استفاده کن. تار های صوتی وبینایی توی نه ماهگی کامل میشه وچون نوزادان نارس زود به دنیا اومدن یه چکاب میکنن که اگه مشکلی هم باشه تا ۴۰ روزگی قابل درمانه. حرکات و یاد گیریش هم اگه از سنش اون دوماهگی که زود دنیا اومده رو کم کنی نرماله. ببخشید جنسیتش چیه؟

عزیزم منم دخترم هفت ماهه دنیا اومده الان توی دستگاهه ..شما چکاب رو هرکدوم جداگونه بردید؟ 

عزیزم سونو لگن ومغز بردم 

هر ماه هم دکتر متخصص اطفال 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
عزیزم سونو لگن ومغز بردم  هر ماه هم دکتر متخصص اطفال

همه بچه ها باید برن این سونو رو ؟من دخترم هنوز توی دستگاهه خیلی از مراقبتش توی خونه میترسم 

همه بچه ها باید برن این سونو رو ؟من دخترم هنوز توی دستگاهه خیلی از مراقبتش توی خونه میترسم 

بله عزیزم من خاندم کنارم بود خیلی کوچکن خیلی تا چندبرابر وزنش نباید نشون کسی بدب فقط مراقب سرش باش هر 4روز ی طرف بخوابون من رعایت نکردم فرم سرش کج شده نگران شدمه واسم دعا کن خودش خوب بشه خیلی ترسیدمه

بله عزیزم من خاندم کنارم بود خیلی کوچکن خیلی تا چندبرابر وزنش نباید نشون کسی بدب فقط مراقب سرش باش ه ...

اتاقشون که نگهداری میشن شنیدم باید خیلی تمیز و گرد وغبار نباشه برای شماهم اینجوری بود؟چه جوری حمومش میکردید؟

عزیزدلم ان شاالله درست میشه نگران نباشید 

اتاقشون که نگهداری میشن شنیدم باید خیلی تمیز و گرد وغبار نباشه برای شماهم اینجوری بود؟چه جوری حمومش ...

عزیزم من تو اتاق گذاشتم دورمم تا 2ماهگی اروم بود بعد کمکم شلوغ شد که بچه عادت کنه بو نباید ببره 

تا 40روزگی حموش ندادم 

تا وزنش دوبرابر بشه نباید کسی زیاد ببینش چون روحیه ادمو داقون میکنن 

بچم مثل گنجشک بود خیلی زیز حتی لباسای صفرم واسش گشاد بود