2777
2789

سلام

مرسی که اومدین

میشه در مورد انقباض تخمدان و رحم توضیح بدین که دردش چجوریه؟

اوایل بارداریم داشتین؟

مرسی

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

من اواخر داشتم،هیچی یه کم شکمم سفت میشد،درد خاصی نداشت

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

ن اوایل نداشتم الان کمی دارم

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل بارداری دردت عینه پریوده و هیچ تفاوتی نداره جز اینکه نباید لک و خون باشه ولی انقباض اخر انگار بچه خودشو سفت می کنه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
اوایل بارداری دردت عینه پریوده و هیچ تفاوتی نداره جز اینکه نباید لک و خون باشه ولی انقباض اخر انگار ...

مرسی گلم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

عزیزم من تاپیک هات رو دنبال میکردم، انقباض زمان بارداری هست، بر اثر تلقین هم میشه اتفاق بیفته

اگه بشه بی خیالش بشی معجزه میشه، البته من لالایی بلدم ولی خوابم نمیبره ☹️

عزیزم من تاپیک هات رو دنبال میکردم، انقباض زمان بارداری هست، بر اثر تلقین هم میشه اتفاق بیفته اگه ب ...

هعی خواهر

مگه میشه؟

نمیتونم هر کار میکنم

تلقین که نیس

دردش یهو زمین گیرم میکنه

هعی خواهر مگه میشه؟ نمیتونم هر کار میکنم تلقین که نیس دردش یهو زمین گیرم میکنه

حق داری واقعا کار سختیه بی خیال بودن

ولی به هرحال احتمال بارداری هست 

امیدوارم خوش خبر باشی 

الان چندم سیکلتی؟

حق داری واقعا کار سختیه بی خیال بودن ولی به هرحال احتمال بارداری هست  امیدوارم خوش خبر باشی&n ...

اوهوم

ممنونم. ان شاءالله

نامنظمم عزیزم ۳۴. ۵ روز میشه اما من تا ۴ ماهم طول میکشه