2777
2789
عنوان

خواهرشوهرمو شام دعوت کردیم نیومدن

503 بازدید | 32 پست

شما باشین ناراحت نمیشدین؟ شوهرم طفلک دو سه بار به شوهرش گف اونم گف باشه حالا امروز گفتن ن نمیاییم بعد مادرشوهزم اومده میگه مامان ولش کن هرموقع دخترم اومد شما بیایین خونمون جاش شما باشین میرین؟ اعصابم خورده چون اصلا مشکلی نداریم باهم فقط شوهرش یکم بادوکه 

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیکارین دعوتش میکنین😒

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

من اگر باشم نمیرم خونشون.

خواهرشوهرمو دعوت کردم نیومد. بعد سه جهار ماه پدرم ب رحمت خدا رفت مراسم ختم شرکت نکرد تسلیت هم نگفت. منم از اون به بعد هروقت دعوتم کرد دیگه نرفتم خونشون

البته باهاش قهر نیستم ولی خونشون نمیرم

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
بادوک ینی چی؟

اهل قهر و اینا

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
باد کردس همیشه پر باد یه روز خوبه ی روز بد

اهل کجایی؟

باد کردس همیشه پر باد یه روز خوبه ی روز بد

دیگه تا آخر عمرشون داغ دعوت کردنشون به دلشون بزارین 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐