2777
2789
عنوان

مهریه😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 211 پست
قدرشو بدون  عشقتون پایدار خوشبخت باشین ولی خدایی من باشم خجالت میکشم اینارو مهر دخترم کنم ...

ممنون از دعای خیرتون همچنین بزرگوار 🙏

ولی امروزه اکثرا همین رنج مهریه رو میگن ...تا به روایتی بیشتر

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
قانون گذار باید احمق باشه بیاد هم حق تنصیف یطرفه بده و هم حق طلاق     چون خودش انگیزه ای م ...

بابای منم مثه توفکرمیکردالان بیاحال وروزشوببین .انشاالله توام براخواهرت یادخترت که رفتی حتماتایپیک بزن .انشاالله اونروزوخواهرتم میبینه غصه نخور

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا از قانون سر در نمیارین یا فقط قسمتهاییش رو بلدین و یه چی میگین... حق طلاق به زنت بده...بگو هر وق ...

همسر دوم ک با اجازه همسر اوله. اینم تو دفترچه ازدواج هست  اگه دیده باشین احیانا 

مگه کاروانسراس هروقت عشقش کشید بیاد هروقت عشقش کشید بره؟؟؟ دلیل منطقی و عاقلانه میخاد.      زندگیه اسمش مثلا.     الان چیزی ک فشار میاره بهتون حق طلاق نداشتنتونه ک 16 جا حق رو بهتون میده. اگه اذیتین. میتونین با همینا خلاص بشین 

حق تمکین نکردن بدیم؟؟؟ پ مرضمون چیه زن بگیریم    حق تحصیل هم میدیم بشرطی ک واقعا درس بخونین ن اینکه 😐.    بیا بو عامووو. شما عادت کردین ب مظلوم نماییی. حقوقتون بیشتراز مرداس ولی بازم ناله میکنین. 

شما میگین بزور دوستم داشته باش   توزندگی خرجمو بده  هروقت دوس داشتم طلاق میگیرم   بعد طلاق تو خونه بابام یا خونه شوهر جدیدم. خرجمم بده.  خنده داره واقعا 

حرف از تساوی میزنی. چند درصد خانما الان میتونن شاغل باشن و درآمد داشته باشن.    از همین شاغلا چن درصدشون پولشونو خرج زندگی میکننن؟.   آدم اینقدر قدر ندون؟.  شوهرکردی برو خداتو شکر کن و بچسب ب زندگیت.   اینهمه از حقوق خیالی وبی معنی دم نزن

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
بابای منم مثه توفکرمیکردالان بیاحال وروزشوببین .انشاالله توام براخواهرت یادخترت که رفتی حتماتایپیک ب ...

این آقا فکر کرده شروط ضمن عقد فعلی که از پیش نوشته شدن واقعا کار سازه خاله من شوهرش اعتیاد داشت فقط برای اینکه ازش جدا بشه دو سال پله های دادگاه رو بالا پایین کرد آخرش هم نتونست اینا فرمالیتس نوشتن واسه خوشکلی همون مهریه رو هم قسط میبندن و نمیشه گرفت. فقط شروط ضمن عقدی که خودت شرط کنی و بنویسی میتونه از لحاظ قانونی واقعا برات موثر باشه مگرنه بقیه چیزا کشکه. 

اون شرط تنصیف اموال قرار نیست از اموال قبل ازدواج باشه مال اموال زندگی مشترکه زن و مرد هر دو شاغلن و ...

کجا قانون تنصیف مشروط ب شاغل بودن زنه؟ 

اگه زن کار میکنه بشرطی ک ب حداقل حقوق زناشویی ضرر نزنه. اشکال نداره هرچقد پس انداز داشت مال خودش.   مال خودش   ولی دیگه نفقه نخاد.   حرف من اینه بدون دردسر برن سرزندگی.  اگه خوب بودن ک چ بهتر. اگرم خوب نبودنم بدون دردسر جدا بشن.  ن اینک یطرف بدبخت بشه

مفهومه؟ قبول دارین. یا ب یحق دیگه تون ظلم میشه بازم؟ 

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
زیادن؟  جناب من پدرم آدم خیلی آرومی هستن گفتن هرچی نظر خودته دخترم  منم طبق فرمایشات حضر ...

همش شد نظر پدرم نظر مادرم  خاله و عمم.   پس شما چکاره یین؟.  طفل معصوم چجوری این مهریه رو بهتون بده    اون بخاد بده از پدرو مادرو عمو و دایی خبری نیست.    کم باشه ولی الان پرداخت کنه بهتره بنظرم

این آقا فکر کرده شروط ضمن عقد فعلی که از پیش نوشته شدن واقعا کار سازه خاله من شوهرش اعتیاد داشت فقط ...

این آقاانشاالله وقتی براخواهرودخترش دوییدقیافه ش دیدنیه .براش انرژی منفی نمیفرستم ولی حاضرم قسم بخورم هرکی تهمت به زن زدبرامهریه ی نگرفتنی به سرش اومد.هرررررچی غریبه وآشنادیدم همین بود.تودادگاه زن بوده بابرادرش اومده التماس قاضی براطلاق خوده زنه اومده برام گفته داداشم حقه زنشوخوردبه این وضع افتادیم .یه مادردیدم بادخترش میگف بس که شوهرم همسایه هارومنع وقضاوت میکرداوضاعمون اینه .اصلاغیرممکنه به سرعزیزآدم نیاد.پسرعمه خودم درگیرطلاق بودن پدرمن اول کسی بودکه میدوییددادگاه تاحقی به زنه پسرعمم نرسه مدام دختره روقضاوت میکرداومده یه پول بگیره وبره وحقه زن نیست و...الان خودم آواره شدم .اینم بگم به زن مهریه نمیدن مهریه هپ توایران مثله بقیه چیزادکوریه 

هروقت رفتی دادگاه بهت گفتن هیییییییچ راهی نداری هیچ اقدامی نمیتونی بکنی چون زنی تنهاراه چارت مهریه ا ...

هییییببببچ وقت پیش نمیاد.     تو موردشو بگو       اولا ما از اجرا تاحالا حرف نزدیم  بعدشم  هیچ چیزی ب سادگی بدست نمیاد   ن خونه ن زمین ن ماشین ن موتور ن آسایش و آرامش.     هیچ جای قانون زن بودن جرم نیس و بخاطر زن بودن از هیچ حق درشان زنان محرم نیستی

همش شد نظر پدرم نظر مادرم  خاله و عمم.   پس شما چکاره یین؟.  طفل معصوم چجوری این ...

بله درست که زن هرلحظه میتونه مهریه اش رو درخواست کنه ولی منم مثل مادر خودم و هر زن دیگه مهریه ام رو نمیگیرم قصدم ندارم بگیرم 

خداهم نکنه که روزی پیش بیاد که بخوام بگیرمش

ولی خب این دیگه من نگفتم نظر خودشون بوده😐

زبونم لال کسی که بخواد طلاق بگیره اون لحظه حاضره یه چیزی هم بده تا طرف طلاقش بده مهریه کجا بود😑

خلاصه بزرگوار این مهریه از دید من نه زیاده نه کم متناسبه خوبه 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
کجا قانون تنصیف مشروط ب شاغل بودن زنه؟  اگه زن کار میکنه بشرطی ک ب حداقل حقوق زناشویی ضرر ن ...

مشروط به شاغل بودن زن نیست مشروطش کن. شروط ضمن عقد قابل تعیین و توافق از سمت دو نفره دغدغه این رو داری مشروطش کن. میگی پول زن واسه خودش و نفقه نخواد اینجوری زندگی نمیشه کرد زن و مرد باید پولشون یکی باشه هم تو هم اون زن باید پولتون رو در اختیار هم بزارید و باهم خرج کنید و به جاش خونه ای زمینی چیزی خریدید نصف نصف سند بزنید. تازه جواب اینکه طلاق براساس شروط ضمن عقد فعلی کار حضرت فیله و به آسونی اولا نمیتونی ثابت کنی شروط محقق شده که بعد برای بقیش اقدام کنی رو ندادی. الان تکلیف زنی که نتونه ثابت کنه شوهر فحاش داره و دست بزنم داره چیه؟ زنی که شوهر مجرم داره اما شوهرش به 5 سال حبس محکوم نشده چیکار کنه؟ کسی مثل خاله من که هنوز بعد دو سال نتونسته ثابت کنه شوهرش معتاده تکلیفش چیه؟ وقتی صیغه بدون درج شدن و نوشتن ممکنه یه زن چجوری میخواد ثابت کنه شوهرش شرط 12 شروط ازدواج رو داره و میتونه طلاق بگیره؟ وقتی شوهرت درکت نمیکنه و زندگی برات جهنمه اما هیچ شرطی برای طلاق براساس این موضوع تو شروط ضمن عقد وجود نداره تکلیفت چیه؟

بابای منم مثه توفکرمیکردالان بیاحال وروزشوببین .انشاالله توام براخواهرت یادخترت که رفتی حتماتایپیک ب ...

چی شده حال و روزش؟. آیا بخاطر پول زور نگرفتن ب این روز افتاد؟ 

بله درست که زن هرلحظه میتونه مهریه اش رو درخواست کنه ولی منم مثل مادر خودم و هر زن دیگه مهریه ام رو ...

کم یازیادحلالته .نمیگیرش هیچوقت ولی نگرفتنشم بهت حلاله.وکیل برام صدتاپرکنده قطارکردکه پسره خودزنی کرده دیه اززن بگیره یاتهمت دزدی زده پول اززن بکنه مهریه نجات داده دوتاسه تاسکه ازش کم کردن زن نجات پیداکرده .

کم یازیادحلالته .نمیگیرش هیچوقت ولی نگرفتنشم بهت حلاله.وکیل برام صدتاپرکنده قطارکردکه پسره خودزنی کر ...

والو اصلا ادم میمونه چکا کنه چی درسته چی غلطه 

ان شاءالله که خیره