2777
2789
عنوان

مهریه😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 211 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه حق زنه از شیر مادر حلال تره مگه یه زن کم زحمت میکشه تو خونه ی یه مرد خانه داری شوهرداری حاملگی ...

هیچم حقش نیس. کجا حقش 2میلیارد پوله؟. کجا حقش 500میلیون پوله؟.  کی این حقو بهت داده؟؟ رو چحسابی؟؟. مگه اینکارا فقد بخاطر مرده؟  غذا درست میکنین براهمه اونم میخوره. تازه شم اون جون میکنه میاره   میخای درستشم نکنین؟ خونه جارو میکنین  اونم با شما  بچه هم برا هردوتونه    میخای بچه هم نیارین

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
تنصیف اموال تو شروط ضمن عقد فعلی بدرد نمیخوره چون شرطش اینه درخواست طلاق از سمت مرد باشه زن درخواست ...

قانون گذار باید احمق باشه بیاد هم حق تنصیف یطرفه بده و هم حق طلاق     چون خودش انگیزه ای میشه برا طلاق   زن پول پرست چی میخاد بهتر از این؟ 

موردایی ک حق طلاق لازمتون میشه رو بهتون دادن   مثل اعتیاد مر یا نفقه ندادن یا سختگیری بی دلیل یا مریضی مرد یاهم زندان بیشتر از 5سال یا هم عقیم بودنش   خب دیگه چی میخاین؟؟؟؟. منظورتون اینه   ک  کلن حق طلاق بدن بهتون؟. خب اون موقع  خیلیا فرتی میرن طلاق میگیرن که. مثلا ی شک الکی میکنه.    طلاق.    مادر شوهرش بحث. میکنه طلاق.   همینو میخاین؟ بچه  مال تو هست مال پدرش نیست عایا؟. خودش عقل نداره و نباید ب نظر خود بچه توجه کرد؟.  شاید باورت نشه ولی قانون ازدواج خودمون.  بیشترین توجه رو ب زن داره تا مرد

مگه مرد چ گناهی کرده زن گرفته؟. تو زندگی خرج زن و بچه گردنشه. تو طلاق. خرج زنم گردنش باشه.  این انصافه؟ 

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒

۳۱۳ +۵ سکه

یه سفر حج

پنج سفر کربلا 

و یه سری چیزهای دیگه مثل ابریشم و نمک و نبات...

شیرازی هستم

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
وقتی قانون اینه زن  از شوهر گاوش تا خود مرد نخواد نمیتونه جدا بشه عقل میخواد چیکار کنه با ماشین ...

شروط ضمن عقد رو ی نگاه بندازین لطفا. همه مواردی ک لازمه زن طلاق بگیره رو  گنجوندن

مهریه الان جلوی تغییر اخلاق مردارو گرفته عایا؟.     ینی چی دخترو تو ی هفته خاستگاری و عقدو عروسی میکنن میبرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. این کجاش شناخته؟ کجاش تحقیقه؟  پسفردا مشکلی پیش بیاد 200تا سکه چجور میخاد مشکل اینارو حل کنه؟.  اگه مهریه نبودم دخترو تو ی هفته میفرستادن خونه شوهر؟ 

من تقریبا شوهر دارم. (یه جورایی)

چجورایی؟😑

مگه جور خاصی هست

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
من تقریبا شوهر دارم. (یه جورایی)

یجورایی🙄

هیچم حقش نیس. کجا حقش 2میلیارد پوله؟. کجا حقش 500میلیون پوله؟.  کی این حقو بهت داده؟؟ رو چحسابی ...

یا از قانون سر در نمیارین یا فقط قسمتهاییش رو بلدین و یه چی میگین...

حق طلاق به زنت بده...بگو هر وقت عشقش کشید از زندگیت بره...اونوقت بیا از بی عدالتی بگو...حق 4 تا زن گرفتن و صیغه شدن بده...اونوقت بگو زنم رو زندانی زندگیم نکردم...حق تمکین نکردن رو بهش بده...حق بده محله زندگیش رو انتخاب کنه...حق بده کار و تحصیل و سفر و کلا اختیارش و بده دسته خودش...به اندازه خودت بهش تعطیلات کاری بده...دوست نداشت ازش واسه نسل اوری استفاده نکن...و کلی چیزهای دیگه....برابری وجود نداره...آره مهریه پوله زوره که اتفاقا حلالو قانونیه و شرعیه...واسه خاطر پوشوندنه خیلی از بی عدالتی ها و عدم تساوی هایی که وجود داره

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
۳۱۳ +۵ سکه یه سفر حج پنج سفر کربلا  و یه سری چیزهای دیگه مثل ابریشم و نمک و نبات... شیرازی ...

قدرشو بدون 

عشقتون پایدار

خوشبخت باشین

ولی خدایی من باشم خجالت میکشم اینارو مهر دخترم کنم     چخبره آخه؟.

قانون گذار باید احمق باشه بیاد هم حق تنصیف یطرفه بده و هم حق طلاق     چون خودش انگیزه ای م ...

اون شرط تنصیف اموال قرار نیست از اموال قبل ازدواج باشه مال اموال زندگی مشترکه زن و مرد هر دو شاغلن و برای خونه و خرید ملک و اموال خرج میکنن و بعد طلاق با تنصیف اموال هرکی سهم خودش رو میگیره و میره . حضانت طلاق مهمه چون اثبات تمام موارد مثل دست بزن داشتن مرد و نفقه ندادن و صیغه و... تقریبا غیر ممکنه و اگه هم بخوای پیگیر باشی کم کمش یه سال طول میکشه فقط اثبات کنی حق طلاق اینجور جاها نجاتت میده . در ضمن مگه تو تنهایی داری خرج زندگی رو میدی پس پول زن چیه پولش پول محسوب نمیشه . یا مثلا مردت 5 سال بره زندان خب خودت نگاه کن برای اینکه از یه مجرم طلاق بگیری  باید بشینی خدا خدا کنی گیر بیفته تازه براش 5 سال حبس ببرن چون کمتر باشه نمیشه طلاق گرفت . با عقل جور در میاد. آدما متغیرن با تحقیق نمیشه اولا خیلی چیزا رو فهمید دوما نمیشه امید داشت طرفت تا ابد همین آدمی هم که هست باقی بمونه خیلی از آدمای سالم هستن که تو طول زندگی تغییر میکنن و حتی بزرگترین جرمها رو هم انجام میدن. شروط ضمن عقد رو کامل قبول کن به جاش مهریه نده و تنهایی برای شروع زندگی خونه و ماشین نخر . 

قدرشو بدون  عشقتون پایدار خوشبخت باشین ولی خدایی من باشم خجالت میکشم اینارو مهر دخترم کنم ...

زیادن؟ 

جناب من پدرم آدم خیلی آرومی هستن گفتن هرچی نظر خودته دخترم 

منم طبق فرمایشات حضرت آقا رهبری گفتم بذارم۱۴ سکه ولی مادرم گفتن برای امروزه در حدی بذار رایج باشه در جامعه قرار شد بذاریم ۱۱۰ سکه ولی تو جلسه بله برون قبل از اینکه ما نظرمون رو بگیم از خانواده همسرم که نظر پرسیدن پدرم خود همسرم گفتن ۳۱۳ سکه به نیابت از یاران امام زمان میخوام مهر خانمم باشه ماهم قبول کردیم😐

تو جلسه محضر هم اون پنج تا رو خود همسرم قبل خطبه بالافاصله اضاف کردن اصلا من روحمم خبر نداشت تااون لحظه😑

باقی مهریه هم یه سفر حج و پنج کربلا از علاقه هام بودن 

ماباقی هم که همه مهریه ها دارنش اینه و شمعدون و ابریشم و نمک و..

هیچم حقش نیس. کجا حقش 2میلیارد پوله؟. کجا حقش 500میلیون پوله؟.  کی این حقو بهت داده؟؟ رو چحسابی ...

هروقت رفتی دادگاه بهت گفتن هیییییییچ راهی نداری هیچ اقدامی نمیتونی بکنی چون زنی تنهاراه چارت مهریه است اونم براقسط بندی میکنیم همونم نتونی بگیری مامورم باهات همکاری نمیکنه ولی بازم تنهاراه چارت اینه بیابرام بگوباشه؟منتظرتم انشاالله اونروزمیبینمت