2777
2789
عنوان

شوهر شما هم اینجوری قهر میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 22 پست
نه شوهر من اینطوری نیست  طلاق بگیری که ناراحت شه؟؟ خب بعد طلاق اصن خودشو رنده کنه به چه دردت ...

نه منظورم این نیست . منظورم اینه که میخوام بدونم ناراحت میشه یا نمیشه؟ یعنی همچنان بی‌تفاوت باقی میمونه؟ یا ممکنه یه کم در حد ۱۰_۲۰ دیقه حالش بد بشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم بهت که دلت آروم بشه . نه همشون اینجوری نیستن . مردای ما اینجورین . همینا اگه کسی باشه که دوست ...

منم مثل اون بیتفاوت شدم که تونستم ده سال تحمل کنم البته مجبورم بودم تحمل کنم. ولی بازم ته دلم وقتی به طلاق فکرمیکنم دلم میگیره. با من اینجوریه ولی برا خواهر و مادرش میمیره

منم مثل اون بیتفاوت شدم که تونستم ده سال تحمل کنم البته مجبورم بودم تحمل کنم. ولی بازم ته دلم وقتی ب ...

شوهر منم دقیقا اینجوریه با اونا خوبه . ولی راستش من به طلاق فکر نمیکنم اولا بخاطر پسرم بعدم مشکلات یه زن تنها دو میدونم تو جامعه . بعدم وقتی بچه داری طرف ازت دست نمیکشه . ولی بیخیال ش شدم اولا خیلی حرص میخوردم سعی داشتم درستش. کنم الان بی تفاوتم مثل خودش حتی حرص نمیخورم خداروشکر . رهاش کردم . نصف حرفاشو جواب نمیدم باورت میشه

اخه مگه میشه.. خوب به پدرتون بگید زنگ بزنه بشینید باهم صحبت کنید مشکل رو حل کنید ..یا جداشید

دومین باره قهر میکنه. سری قبل که اینکارو کردم آبروم تو فامیل رفت. شوهر خالم بهش گفت بیاید خونه ما حرف بزنید وقتی رفتم فقط داد و بیداد کرد و عیب نداشته روم گذاشت و دروغ گفت و پا شد با عصبانیت رفت بیرون. سه ماه بعدش اومد دنبالم ولی دیگه آبروی منو خودش را برده بود. الان چرا باید پدرم را سبک کنم وقتی اخلاق شوهرمو میدونم

10 سال؟ چ دلی داری من10 دقیقه هم نمیتونم کم محلی شوهرمو تحمل کنم

خب یعنی چجوری تحمل نمیکنی؟ ۱۰ دیقه بی‌محلی کنه چکار میکنی؟ دعوا راه میندازی؟ خب همینو بگو منم یاد بگیرم 😔

خب یعنی چجوری تحمل نمیکنی؟ ۱۰ دیقه بی‌محلی کنه چکار میکنی؟ دعوا راه میندازی؟ خب همینو بگو منم یاد بگ ...

اکه الکی بهونه گرفته باشه دعوا راه میندازم.اما اگه بدونم چشه با مهربونی و شوخی و شیطنت مجبورش میکنم که بیخیال بشه