2777
2789
عنوان

کراتین مو

216 بازدید | 28 پست

لطفا راهنمایی کنید

موهام موخوره داره.  نوک موهام همیشه چرب نگه میدارم. کلی رعایت میکنم ولی انگار ن انگار

خسته شدم دیگه

ب نظرتون کراتینه میتونه موثر باشه؟

کسی انجام داده؟ از تجربیاتون میگید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام پس فردا برم انجام بدم واقعا بدم میاد موهام فره خیلی ارزومه موهام صاف بشه

ریزش نمیاره واس مو؟

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
من میخوام پس فردا برم انجام بدم واقعا بدم میاد موهام فره خیلی ارزومه موهام صاف بشه

من امشب واسه برادرشوهرم کراتین کردم لخت شد😁ریخت رو صورتش

خانومش میگه نههههه اینجوری دوست ندارم😂

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
من با اتو نانو صافي انجام دادم هزينش خيلي كمتر از كراتينه خدايي راضي هستم موهام نرم شده قشنگ افتضاح ...

باعث ریزش نمیشه؟

دوامش چقده؟.

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
من سه شنبه انجام دادم. دوامش تا زمانيه كه ريشه موهات در بياد كه هربار بايد بري ترميم

چ خوب 

ب سلامتی عزیزم 

چقد هزینه کردی؟

من امشب واسه برادرشوهرم کراتین کردم لخت شد😁ریخت رو صورتش خانومش میگه نههههه اینجوری دوست ندارم😂

کراتین خودت انجام دادی چطوری ....کراتین همون گلت ک نیست

۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران