mehrnaz_n مدیر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 448 عنوان کراتین مو | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 28 پست لطفا راهنمایی کنیدموهام موخوره داره. نوک موهام همیشه چرب نگه میدارم. کلی رعایت میکنم ولی انگار ن انگارخسته شدم دیگهب نظرتون کراتینه میتونه موثر باشه؟کسی انجام داده؟ از تجربیاتون میگید لطفا 1399/06/16 | 03:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غریب_آشنااا عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 408 منم شنیدممیاره ای بابا چیکار کنیم پس ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران
ایلین_خانوم عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 5340 اون حجم از مو اون حجم از فر بودن ١٥٠ تومن شد من تشنیدم تا خالا مگه ریشه چقدر میاددددد..خب مانوگاریش زیاده پس
afsaneh67 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 کراتین خودت انجام دادی چطوری ....کراتین همون گلت ک نیست نه عزیزم کراتین فرق داره.....کار با کراتینو بلدم گلمبرای شوهرمم انجام میدم عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
غریب_آشنااا عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 408 نه عزیزم کراتین فرق داره.....کار با کراتینو بلدم گلم برای شوهرمم انجام میدم موهاشون ریخت؟؟؟ بنظرت موهام تا رو شونمه چقدر باید پول بدم ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران
afsaneh67 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 موهاشون ریخت؟؟؟ بنظرت موهام تا رو شونمه چقدر باید پول بدم نه بابا چرا بریزهاینجا میلی ده تومنهفکر میکنم برای شما ۸۰ تا۱۰۰ میل استفاده بشه اگر حجم موهات متوسطه عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
غریب_آشنااا عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 408 نه بابا چرا بریزه اینجا میلی ده تومنه فکر میکنم برای شما ۸۰ تا۱۰۰ میل استفاده بشه اگر حجم موهات مت ... اره متوسطه یعنی ۸۰۰ مد نظر داشته باشم ....میخوام کوتاه کنم چ مدلی کوتاه کنم اول کوتاه کنم بعد بزنم؟؟؟ چند وقت صاف میمونه ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران
afsaneh67 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 اره متوسطه یعنی ۸۰۰ مد نظر داشته باشم ....میخوام کوتاه کنم چ مدلی کوتاه کنم اول کوتاه کنم بعد بزنم؟؟ ... اول کوتاه کن بعد کراتین کن....تا ریشه رشد کنه میمونه دیگههر ده سانت که رشد کرد ترمیم میکنی عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
ایواجون عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 10628 نه بابا چرا بریزه اینجا میلی ده تومنه فکر میکنم برای شما ۸۰ تا۱۰۰ میل استفاده بشه اگر حجم موهات مت ... چه برندی؟ کلا بهترین برند کراتین چیه؟
غریب_آشنااا عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 408 اول کوتاه کن بعد کراتین کن....تا ریشه رشد کنه میمونه دیگه هر ده سانت که رشد کرد ترمیم میکنی یعنی شیش ماه یه بار برم واسه ترمیم ؟؟ تو زاهدان نیستی ؟؟؟ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران
afsaneh67 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 چه برندی؟ کلا بهترین برند کراتین چیه؟ مارک تقی😁من این مارکو استفاده کردم راضی بودم عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
afsaneh67 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 یعنی شیش ماه یه بار برم واسه ترمیم ؟؟ تو زاهدان نیستی ؟؟؟ نه عزیزم من شمالم😁بله ۶ ماه یه بار انجام بدی خوبه عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
غریب_آشنااا عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 408 نه عزیزم من شمالم😁 بله ۶ ماه یه بار انجام بدی خوبه ممنون ک وقت گذاشتی جواب دادی جانم خیلی تو دو راهی بودم پس می ارزه کراتینه انجام بدم ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران
afsaneh67 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 ممنون ک وقت گذاشتی جواب دادی جانم خیلی تو دو راهی بودم پس می ارزه کراتینه انجام بدم بله عزیزم انجام بده...پیشاپیش مبارکه😁😘 عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘