2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراتین خودت انجام دادی چطوری ....کراتین همون گلت ک نیست

نه عزیزم کراتین فرق داره.....کار با کراتینو بلدم گلم

برای شوهرمم انجام میدم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
نه عزیزم کراتین فرق داره.....کار با کراتینو بلدم گلم برای شوهرمم انجام میدم

موهاشون ریخت؟؟؟ بنظرت موهام تا رو شونمه چقدر باید پول بدم

۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران
موهاشون ریخت؟؟؟ بنظرت موهام تا رو شونمه چقدر باید پول بدم

نه بابا چرا بریزه

اینجا میلی ده تومنه

فکر میکنم برای شما ۸۰ تا۱۰۰ میل استفاده بشه اگر حجم موهات متوسطه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
نه بابا چرا بریزه اینجا میلی ده تومنه فکر میکنم برای شما ۸۰ تا۱۰۰ میل استفاده بشه اگر حجم موهات مت ...

اره متوسطه یعنی ۸۰۰ مد نظر داشته باشم ....میخوام کوتاه کنم چ مدلی کوتاه کنم اول کوتاه کنم بعد بزنم؟؟؟ چند وقت صاف میمونه

۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران
اره متوسطه یعنی ۸۰۰ مد نظر داشته باشم ....میخوام کوتاه کنم چ مدلی کوتاه کنم اول کوتاه کنم بعد بزنم؟؟ ...

اول کوتاه کن بعد کراتین کن....تا ریشه رشد کنه میمونه دیگه

هر ده سانت که رشد کرد ترمیم میکنی

اول کوتاه کن بعد کراتین کن....تا ریشه رشد کنه میمونه دیگه هر ده سانت که رشد کرد ترمیم میکنی

یعنی شیش ماه یه بار برم واسه ترمیم ؟؟ تو زاهدان نیستی ؟؟؟ 

چه برندی؟ کلا بهترین برند کراتین چیه؟

مارک تقی😁

من این مارکو استفاده کردم راضی بودم

یعنی شیش ماه یه بار برم واسه ترمیم ؟؟ تو زاهدان نیستی ؟؟؟ 

نه عزیزم من شمالم😁

بله ۶ ماه یه بار انجام بدی خوبه

نه عزیزم من شمالم😁 بله ۶ ماه یه بار انجام بدی خوبه

ممنون ک وقت گذاشتی جواب دادی جانم خیلی تو دو راهی بودم پس می ارزه کراتینه انجام بدم 

ممنون ک وقت گذاشتی جواب دادی جانم خیلی تو دو راهی بودم پس می ارزه کراتینه انجام بدم 

بله عزیزم انجام بده...پیشاپیش مبارکه😁😘