2777
2789

تعطیل میشن اگه نفرستن بچه هاشونو اگه شرف دارین نفرستین یه امسالو

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای اصن بعضیا چه دل گنده ان بخدا بچه 5 سالشونو میفرستن پیش دبستانی بعد استوری میکنن خوشحال

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
نه دیگه مجازی که هست

ولی ای کاش کلن تعطیل بشه امسال واقعن هرجور فکر می کنم اینها آموزشون خیلی ضعیف حتی برنامه ریزی نکردن براش برای همین بامسخره بازی ردش می کنند اگرهم مجازی بشه

شوهرم معلمه میگه همه بچها اومده بودن اصلا غیبت نداشتیم تقسیمشون کردیم قراره از فردا نصف نصف بیان، میگه فقط ده دقیقه ماسک و تحمل کردن همشون دراوردن دیگه از اونورم یک معلم حالش بد بوده بعد دوساعت بهش گفتن برو خونه چنتا شاگردام مریض بودن

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

والا من که رفتم مدرسه به دردم نخورد

تموم کلاسا رو یا میخوابیدم یا نقاشی می کشیدم یا خیالبافی

رتبه کنکورمم سه رقمی شد هیچ بلایی ام سرم نیومد

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗

دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم  تا او  را به عشقش برسانم میدانی؟!   اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن‌به عشقش      خیلی بهتر از آن است ‌که     سالها با مردی زندگی کندو    عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!  

واي توروخدا نفرستين 

ما معلم ها هم بچه داريم خانواده داريم ما هم درخطريم من به خاطر پسر ٣ساله ام ٢بار استعفا دادم قبول نكردن 

دارم از استرس ميميرم 

تورو خدا به فكر ما باشين نفرستين هيچ امكاناتي نيست 

انگار دست خالي داري ميري جنگ😔😔

نمی دونم یه سریها چی فکر می کنند که می فرستند بچه هارو 

😔😔💔💔

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@