بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی ای کاش کلن تعطیل بشه امسال واقعن هرجور فکر می کنم اینها آموزشون خیلی ضعیف حتی برنامه ریزی نکردن براش برای همین بامسخره بازی ردش می کنند اگرهم مجازی بشه
شوهرم معلمه میگه همه بچها اومده بودن اصلا غیبت نداشتیم تقسیمشون کردیم قراره از فردا نصف نصف بیان، میگه فقط ده دقیقه ماسک و تحمل کردن همشون دراوردن دیگه از اونورم یک معلم حالش بد بوده بعد دوساعت بهش گفتن برو خونه چنتا شاگردام مریض بودن
اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود....
تموم کلاسا رو یا میخوابیدم یا نقاشی می کشیدم یا خیالبافی
رتبه کنکورمم سه رقمی شد هیچ بلایی ام سرم نیومد
من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم تا او را به عشقش برسانم میدانی؟! اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدنبه عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کندو عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!