2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

محیطشو شاد کن. باهاش بازی کن. ببرش بیرون جاهای خلوت بذار اسمون را ببینه بازی کنه. اخه طفل معصوم را ا ...

نه اصلا با دارو موافق نیستم خواستم بدونم دارو میدن یا جور دیگه ای درمان میشه. اصلا درمان میشه؟ 

به شدت پرخاشگر شده کوچکترین حرفی نمیشه بهش زد

با هیچی ارو نمیشه حد اقل ساکت بشه تو این سالا همیشه اینجور بود خودت تو حاملگی چجوری بودی حالت

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

من دخترم دنیا اومد همزمان پسرم رفت مهد یه دفعه عبی گوشه گیرشد شدید استرس گرفت سه بار شبیه حمله شد فقططط جیع زد نمیتونست راحت بخوابه همزمان آنفولانزای شدید گرفته بود که من شنیدم اون آنفولانزا به اعصابم میزد مهدشو عوص کردم کلیییی واسش وقت گذاشتم خداروهزاران بار کش ر بهتره ولی هنوز عصبیه مدرسه هم امسال نداشتم سال بعد نمیدونم قرارهوباز چطور بره همش میگفت شکمم دردمیکنه نمیدونم واس نوزاد بود یامهدش بد بود یا انفولانزا ولی جهنم به چشم دیدم ایشالا واس شما هم بهترمیش فقط زیااااااد وقت بذارچون روانشنلس کودک کمه مثلا تبریز ۳تا روانپزشک کودک حسابی بود بچه رو نمیش پیش هرکسی برد یه دارو علط بدن بدبخت میشیم ازاون ۳تا تواون شرایط من نتونستم وقت بگیرم ولی فقط خدا کمکم کرد باکلی ندر نیازالانم فقط حساس عصبیه یه مقدار

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
نه اصلا با دارو موافق نیستم خواستم بدونم دارو میدن یا جور دیگه ای درمان میشه. اصلا درمان میشه؟ 

چرا نشه... الان تو این دوران ما که سرمون میشه هم افسرده شدیم. برای بچت برنامه های شاد بزار. نگرانیهاتون را بهش منتقل نکن. شاید اون داره بازی میکنه ولی داره حرفای شما را گوش میکنه. 

باهاش وقت بگذرون. بقلش کن. بهش بگو که هم خودت هم پدرش و اطرافیا همه قوی هستند و میتونن مشکلاتشونو حل کنند مثل اون بازیهای کامپیوتری. حس امنیت و ارامش را بهش مدام گوشزد کن. اعتماد به نفس را توش تقویت کن.یه زمانی را بذار که حتما خارج از خونه. لازم نیست بفرستی بین بقیه بچه ها که خطرناک باشه. ولی خارج اتاق بازی کنه. 

با هیچی ارو نمیشه حد اقل ساکت بشه تو این سالا همیشه اینجور بود خودت تو حاملگی چجوری بودی حالت

بچه خیلی آرومیه اما تا یکی بهش میگه فلان کارو انجام نده داد میزنه هیییچ مشکل دیگه ای نداره. خودم یه مدت افسردگی داشتم رو طفلکمم تاثیر گذاشته 3روز دیگه نوبت دکتر داره توروخدا واسش دعا کنید خوب بشه دارم دق میکنم😭

بچه خیلی آرومیه اما تا یکی بهش میگه فلان کارو انجام نده داد میزنه هیییچ مشکل دیگه ای نداره. خودم یه ...

ایشالا به حق امام حسین مگه ما هم نبودیم بچه که بودیم یکم سعی کن قلقشو پیدا کنی خیره ایشالا❤

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

داد زدن. پرخاشگری  اقتضای سنشه. اکثرا اینجوری حس مستقل شدن. تحمل نه شنیدن ندارن.  ادای ادم برزگا درمیارن. طوری نیست. فیلم های اروم بذار. کارتون های مناسب سنش. تپلی من.  شکلاتی. اینو بذار براش. 

سه و چهار سالگی اوج پرخاشگری و لجبازی. در کودکان بویژه پسرهاست حواست باشه به این مساله هم