2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه خیلی آرومیه اما تا یکی بهش میگه فلان کارو انجام نده داد میزنه هیییچ مشکل دیگه ای نداره. خودم یه ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

هدیه به حصرت علی اکبر ع

برای شفای بچه نازتون💝

خب شما با آرامی باهاش صحبت کن همیشه موقع دادزدناش آرومش کن بامحبت باهاش رفتارکن.

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم  هدیه به حصرت علی اکبر ع برای شفای بچه نازتون💝 خب شما ...

اشکم سراریز شد خیلی خیلی ممنون عزیزم❤️

فقط خدا میدونه چقدر بهش محبت میکنم اما باز مدام ازم میپرسه مامان جان دوسم داری

اشکم سراریز شد خیلی خیلی ممنون عزیزم❤️ فقط خدا میدونه چقدر بهش محبت میکنم اما باز مدام ازم میپرسه م ...

آخی فداش... جلوش به اون‌یکی بچتون محبت نکنید بنطرم عوارض اون هستش... طبیعیه... افسردگی نیس گلم

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

من خودم نسبت به بچم حساسم میترسم درآینده بچه دارشم باباش بهش محبت کنه پسرم ناراحت شه... کوچیکه زیادنمیدونه ولی بزرگه حواسش هست پس اصلا محبت نکنید به دومی... فک میکنه جاشو گرفته... طبیعیه... اصلا افسردگی نیس

من بهش میگم اگه دوس داری بخاطر تو بچه دیگه بیارم... مانمیخوایم فقط بخاطر تو... تاثیرداره... بچه های الان چون زیاد بهشون محبت میکنیم حساسن خشنن کوچکترین چیزی ببینن... درست میشه گلم خودتو ناراحت نکن... 

اشکم سراریز شد خیلی خیلی ممنون عزیزم❤️ فقط خدا میدونه چقدر بهش محبت میکنم اما باز مدام ازم میپرسه م ...

وای پسرمنم یه دره اخم کنم هی میگه قهری قهری هخدا یعنی کجارو اشتباه رفتیم آخ

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خیلی آروم شدم با حرفاتون مهربون و همچنان دارم اشک میریزم 

آره بخدا ریشه داره رفتارشون... من حتی جلو بچه هاهم طرفداری میکنم ازبچم... ببین وقتی مادری بچشو میبوسه جلوپسرم تاثیرداره منم زودی میگم دردش به قلبم جوونم پسرم.. نمیخام کم بیاره... خوشحال میشه... اینا بچن فکرنمیکنه مامان منم بوسم میکنه دوسم داره ولی اون لحطه تاثیرداره روش که مادره بچشو بوسید جلوش... حتی موقعی باباش عصبی میشه روش میگم مامان بابا خودش ناراحته فلان وسیلش خراب شده باتو نیس موقعی ناراحته سمتش نرو بزار کارش بکنه... بخدا باید وقت گذاشت برابچه ها... ماقبلا ای ور نبودیم یه غذایی درست میکردن هزینمو میدادن می‌فهمیدیم دوسمون دارن... الان فرق دارن ازبس اهمیت میدیم لوس شدن... ازبس تک فرزندی... 

عزیزم همین یه پسرو دارم 

پس اون کی بود گف پسرم خاس بره مهد بچم دنیا اومد😂

ببخشین... خلاصه من ورم اینه توجه میخان... با آرامش صحبت کنیم باهاشون... وقت باید گذاشت... من حواسم هست رورفتارمنو باباش کوچکترین چیزی باشه تذکرمیدم به باباش که اعتماد بنفسشو ضربه نزنه... باید رفیق باشیم بابچه ها... رفتارمادرپدرباهم خیلی تاثیرداره روبچه... من قبلنا اگه دعوا میکردم باباباش بچم گریه میکرد خودمو نمیبخشم سعی میکنم یادم نیارم آتیش میگیرم... و خوشحالیم اینه تکرار نمیکنم😘تامیتونی بیشتر بهش محبت کن بغلش کن زیاد

من دخترم دنیا اومد همزمان پسرم رفت مهد یه دفعه عبی گوشه گیرشد شدید استرس گرفت سه بار شبیه حمله شد فق ...

امصاتون😂یاد چیزی انداختم... شوهرم میگف فک میکردم زنا مث مادر ادمن😀

امصاتون😂یاد چیزی انداختم... شوهرم میگف فک میکردم زنا مث مادر ادمن😀

بگو نه باباااا ننه ت خونتونه😂😂😂😂اتفاقا من سعی میکنم اصلا مثل مادرش نباشم😂😂😂

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...