2821
2789
عنوان

برادرم😱

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 43 پست
بخاطر همین چیزها از پسر داشتن وداداش داشتن بدم میومد 

😐😐😐😐

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

:/ میدونه خودش 

شاید بچه ها بیشتر بزرگترا چیز میدونن🤭

دنبالم نیا اسیر میشی😁بقول شاعر ک میگه جاده های شمال محاله یادم بره اون همه شور و حال محاله یادم بره💃💃🕺🕺

اون ميدونه پريود چيه فقط ميخواسته جواب رو ازت بشنوه

بهش بگو به تغيير هورمونها در بدن زنان پريود ميگن كه همراه با يه سري علائم هر ماه براشون پيش مياد

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

بگو یه مریضیه که فقط خانما میگیرن؟  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
وا نه ترس داره نه خجالت براش توضیح بده که زنا هر ماه خون کثیفشون از بدنشون دفع میشه قشنگ توجیهش کن ع ...

خدااا اصلا روم نیس خجالت میکشم...آخه اینستا هم داره اگ بخوام دروغ بگم شاید بعدها مطلبی از جایی بفهمه من بشم دروغگو

دنبالم نیا اسیر میشی😁بقول شاعر ک میگه جاده های شمال محاله یادم بره اون همه شور و حال محاله یادم بره💃💃🕺🕺
بگو مربوط به خانمهاست خودت بعدن زن گرفتی متوجه میشی

واقعا این درستع؟

بعدا که زن بگیره هیچ درکی از زن نداشته باشه فقط زنشو آزار میده 

۱۴ ساله را باید براش توضیح بدن دیگه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مامان من یه بار خیلی سربسته به داداشم گفت که دخترخانوما یک هفته توی هرماه مواد سمی بدنشون از بدنشون خارج میشه

تو نباید توی این مدت سر به سر خواهرت بذاری یا اذیتش کنی 

🖤 𝒀𝒐𝒖 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖'𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒕 𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒊𝒕'𝒔 𝒈𝒐𝒏𝒆 🖤
اون ميدونه پريود چيه فقط ميخواسته جواب رو ازت بشنوه بهش بگو به تغيير هورمونها در بدن زنان پريود ميگ ...

این جواب خوبیه ممنون

خدااا اصلا روم نیس خجالت میکشم...آخه اینستا هم داره اگ بخوام دروغ بگم شاید بعدها مطلبی از جایی بفهمه ...

نه عزیزم دروغ نگو بچه ها الان با گوشی ها همه چیو زود متوجه میشن خودتون توضیح بدید بهتر چون اینکارتون باعث میشه بهتون نزدیکتر بشه 

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قلیه ماهی

222atiyehhh | 13 دقیقه پیش

ناراحتم

pickmegirl | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز