2821
2789
عنوان

برادرم😱

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 43 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگو اینو از کجا شنیدی تا بهت بگم؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

حالا داداش کوچیکه من 10سالشه میخواد مسخرم کنه میگه تو مث بچه ها پوشک میگیری😂😐

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
اگ باز پرسید چی بگم

بگو یه چیز خانوما نه است 🙁ماهی یکبار اتفاق میوفته و طبیعیه. پسرا تو این سن کنجکاون. ولی شما یا مادرت حواستون باشه حتما چیزی دیده که میپرسه 😉

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

بگو بعدا از دوس دخترت بپرس   

✋ کاربر پسر هستم.... اگه امضا رو خوندین لطفا برا ابجیم دعا کنید دلش بچه میخواد منم دوس دارم زودتر دایی بشم 🎶🎶🎶🥳🥳🥳🥳 هرموقع با کاربری جدید اومدی یه خبری بده ❤

ماشالا بزرگ شده دیگه حقیقتو بهش بگو 

فقط چرا از مامانت نپرسیده؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد