2777
2789
عنوان

سوال زناشویی

1021 بازدید | 89 پست

ببخشید من 9ماه باردارم بنا به دلالیلی رابطه نداشتیم الان هفته اخرم باز تا دوماه میگن زن خون ریزی داره رابطه نمیشه و من واقعا تقریبا یک سال میشه رابطه نداشتم برای شروعش خیلی خجالت خواهم کشید اگر راه حلی دارین بگین لطفا اما محترمانه کمک کنید تا نترکه تاپیک 🌷🌷

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب همسرت بوده😐

ازش بچه داری ... خجالت چی

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
کاری نداره که ترگل ورگل کن خودش حساب کار دستش میاد

الان یکی زده بود لباس اونجوری تاپیکش بود من گفتم واقعا خجالت میکشم  بخوام یهویی اونجور بشم بعد یک سال 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اینم از اون حرفاست!!!با شوهر هم آره؟!!!🙄

من قبلش هم  لباس خواب فقط تو تخت میپوشیدم تاریک بود نمیدید اصلاحالا فک کن بعد یه سال دوباره بخوای عروس شی 

خب داشته باش الان برای زایمانت خیلی خوبه

سزارینم

فقط صبری که شوهرت داره واقعا😐

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
ناخواسته بعد از این همه مدت دلت میخاد. بخت باز میشه. نگران نباش 

خیلی نگرانم از این خجالتی بودنم کلافه شدم

الان یکی زده بود لباس اونجوری تاپیکش بود من گفتم واقعا خجالت میکشم  بخوام یهویی اونجور بشم بعد ...

حالا لباس خابم نه ولی ی لباس باز بپوش و ارایش کن.بغلش کن چیه مگ شوهرته.من که خودم بعضی وقتا میپرم بغلش وبوسش میکنم اونم باهام را میاد

فقط صبری که شوهرت داره واقعا😐

اون یه جوری کار خودش راه میندازه اما رابطه نداشتیم ببخشید وارد جزییات نمیشه شد