میشه لطفا هرکی هر تجربه ای راجع به خوب شدن یا بهترشدن وسواس خودش یا اطرافیانش داره بگه هررنوع وسواسی😊بیاین به هم کمک کنیم لطفااا واقعاخیبلی سخته این مشکل
اجی من تو همه چی دارم فقط نماز و اب نیس من حتی زبونی هم دارم ک خیلی بهمفشار اورده خیلی اصن من ...
زبونی یعنی چی
《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
ینی مثلا میخام غسل کنم یا از کسی خدافظی کنم یا نماز بخونم قران بخونم هرچی دیه خیلی سخته بخدا
اگه منظورت نیته که اصلا لازم نیست به زبون بیاری همون که قصدشو داری درسته عزیزم.واسه نماز و غسل و قرآن و همه چی یکبار انجام بده بگو خدایا خودت ازم قبول کن اگه وسوسه شدی که دوباره انجام بدی بگو اصلا میخوام نمازم باطل باشه اصلا نجس باشم اصلا اشتباه باشه خوندنم اینو یکی از مراجع خطاب به وسواسیا گفته بعد یه مدت میبینی از سرت میوفته دیگه حساس نیستی ایشالله
《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...