2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 42 پست
اخه میگن وسواساتونو نگین خصوصا واسه فرد وسواسی میترسم عزیزم جزئیات نمیگم بهت که اذیت نشی کلا ولی هم ...

قربونت برم اجی حالا همون کاری ک شهرزاد گفت انجام بریم ان شاءالله درست میشه ❤🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم اجی حالا همون کاری ک شهرزاد گفت انجام بریم ان شاءالله درست میشه ❤🙂

خدانکنه عزیزم💚ان شاءالله فقط یه وسواسی یه وسواسیو درک میکنه واقعا از تهههه دلم میخوام همشون خوب شن 

هیچی بینیم عملم کردم کلا خیلی سرخوش شذم ول کردم همه چی باز برگشت این سری بد تر

اون موقعی که سرخوش بودی وسواست بهتر شده بود یانه؟ببخش اینهمه سوال میپرسما عزیزم اگه سختته جواب نده اصلا گلم🙇

اون موقعی که سرخوش بودی وسواست بهتر شده بود یانه؟ببخش اینهمه سوال میپرسما عزیزم اگه سختته جواب نده ا ...

نه عزیز دلم راحت باش والله اره اما وسواس زدم رو دماغم😂😂😂یعنی اول وسواس بیماری ام اس داشتم بعد دماغم عمل کردم که یادم بره وسواس زدم رو دماغم بعدش وسواس زدم رو سرطان و بعد هم چیز های دیگخ

نه عزیز دلم راحت باش والله اره اما وسواس زدم رو دماغم😂😂😂یعنی اول وسواس بیماری ام اس داشتم بعد دما ...

وای من میفهممت اینم دارم😂ببین من به شخصه وسواسم از سرچ کردن تو نت میاد اگه هرچی میشه زرتی میری تو نت سرچ میکنی توصیه اکییید دارم اینکارو نکن تازه من دهن اطرافیانمم سرویس کردم از بس ازشون سوال پزشکی پرسیدم😯

وای من میفهممت اینم دارم😂ببین من به شخصه وسواسم از سرچ کردن تو نت میاد اگه هرچی میشه زرتی میری تو ن ...

اووو من دیگخ خودم دکترم کجای کاری یعنی به مقام دکتری رسیدم انقدر مقاله پزشکی خوندم چه فارسی چه انگلیسی

اووو من دیگخ خودم دکترم کجای کاری یعنی به مقام دکتری رسیدم انقدر مقاله پزشکی خوندم چه فارسی چه انگلی ...

منم😨من دیگه میدیدم همه سایتا ایرانی متنشون یه شکله انگلیسی سرچ میکردم میخوندم😅

وای وسواس لنفوم منو کشت داشتم سکته میزدم دیگه

ای بابا میدونی چیه من به قانون جذب تو چیزای منفی واقعا اعتقاد دارم برای همین تلاش میکنم دیگه بهشون فکر نکنم خییلی سخته ها ولی بهتر از این استرسه لعنتیه اینطوری مریضم نشیم اخر سر به بیابون میذاریم چقدر مگه زنده ایم بخدا همش استرس استرس