2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 42 پست
انقدر باید بی اعتنایی کنیم تا شیطون دست از سرمون برداره من مثلا تو نماز خیلی شک میکردم حالا که بی اع ...

اجی من تو همه چی دارم فقط نماز و اب نیس من حتی زبونی هم دارم ک خیلی بهم‌فشار اورده  خیلی اصن منو ب حد مرگ رسونده ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجی من تو همه چی دارم فقط نماز و اب نیس من حتی زبونی هم دارم ک خیلی بهم‌فشار اورده  خیلی اصن من ...

زبونی یعنی چی

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
عزیزم من دیگه اصلا حالم خوب نیست یعنی گاهی دلم میخواد مغزم در بیارم میزنم تو سر خودم

ببین عزیزم تنها نیستی منم دقیقا همینم خیلیا مثل ماهم بودن که خوب شدن پس امیدی هست

ینی مثلا میخام غسل کنم یا از کسی خدافظی کنم یا نماز بخونم قران بخونم  هرچی دیه خیلی سخته بخدا

اگه منظورت نیته که اصلا لازم نیست به زبون بیاری همون که قصدشو داری درسته عزیزم.واسه نماز و غسل و قرآن و همه چی یکبار انجام بده بگو خدایا خودت ازم قبول کن اگه وسوسه شدی که دوباره انجام بدی بگو اصلا میخوام نمازم باطل باشه اصلا نجس باشم اصلا اشتباه باشه خوندنم اینو یکی از مراجع خطاب به وسواسیا گفته بعد یه مدت میبینی از سرت میوفته دیگه حساس نیستی ایشالله

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
خوب کامل بگو اجی شاید مث هم باشیم چون منم خیلی درگیرشم

اخه میگن وسواساتونو نگین خصوصا واسه فرد وسواسی میترسم عزیزم جزئیات نمیگم بهت که اذیت نشی کلا ولی هم نجاست پاکی،هم بیماری،هم چند نوع فکری😥😥