2777
2789
نه عزیزم ..پسرم اسکیزوفرن هست ...تو یه عالم دیگه هست دکترش گفت بیمار روحی و روانی هست همش صدا میشنوه ...

عزیرم کی متوجه مریضی پسرت شدی

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین شرایطو دارم دوسش دارم واقعا اما با فهمیدن اینکه معتاد شده دنیا رو سرم خراب شد دوماهی میشه ...

خدا کمکتون کنه انشالله آرامش ب زندگیت برگرده

این رو ترک مواد دیگه هم تاثیر داره یا نه....مثلا بعد از کمپ که اومدن بخونن

راستش من کتابو نخوندم ولی فکر نمیکنم بی تأثیر باشه. مترجمش یه آقای دکتری هستن گویا که آخرش شمارشونو گذاشتن که باید باهاشون تماس بگیره شخص و صحبت کنن بعدش ام اگه اشتباه نکنم یه گروه تلگرام ام داشتن. 

پس بزارش راه خودشو بره فقط بگو جلوی من و تو خونه حق نداری  من ازم قایم میکنه من نمیدونم مردا ...

شوهر من خیلی لجبازه متاسفانه امیدوارم سرعقل بیاد 

میدونم همه ضرراتشو  نگران هم هستم هم نگران ریه هام هم بچه دار شدن  ولی چیکار کنم اگ نباش ...

عزیزم پیشه مشاور برو فقط بخاطر خودت و سلامتیت عمرخودت باسیگار کم میکنی 

ممنونم....انشالله امید به خدا خیلی سخته واقعا پس برا یه سیگار خودتونو ناراحت نکنین و زندگیتونو تلخ ...

بله درسته مواد وابستگی بیشتر و عواقب بدتری داره من خانواده همسرم خیلی روی سیگار حساسن متاسفانه روی منم فشار میارن ک جلوشو بگیرم نمیدونم چکاری میشه کرد شخصی ک خودش نمیخواد نمیشه ترک داد