2777
2789

بچه ها من تو یه خانواده و فامیلی زندگی میکنم  که کشیدن سیگار یه ننگه ولی الان چندوقته شوهرم مشکوکه بوی سیگار میده نمیدونم چکار کنم خیلی میترسم اگه فامیل بفهمن داغونم میکنن 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

شوهراتون بهانه میارن . عموی شوهرم با ۸۰ سال سن وبیشتر از ۲۰_۳۰سال سابقه سیگار کشیدن به خاطر مریضی زنش که نفسش میگرفت سیگارو ترک کرد. در حالی که دوتا پسرش جوون مردن  و اگه به فکر و خیال باشه فکر خیالشم زیاد بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسرم بدجور مریض هست ...داغون داغونه...نمیدونم یه جورایی میگه سیگار کشیدن دست خودم نیست بهم فرم ...

تو این سن کتک زدن گناه داره آخه 😥آره همه سیگاریا دست خودشون نیس واقعا 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🫠🤩🥰
منم سیگار میکشم  شوهرم و خانوادم خیلی میگن نکش یکسره بحث داریم ولی نمیتونم 😢

چرا یعنی واقعا نمیشه ترک کرد بخدا اگه بدونی چقدر برای بدنت مضره چندین نفر بخاطر سیگار سرطان میگیرن جونشون از دست میدن البته دور از جونت ولی واقعا نگران سلامتیت نیستی 

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
تو این سن کتک زدن گناه داره آخه 😥آره همه سیگاریا دست خودشون نیس واقعا 

نه عزیزم ..پسرم اسکیزوفرن هست ...تو یه عالم دیگه هست دکترش گفت بیمار روحی و روانی هست همش صدا میشنوه هر چی میشنوه انجام میده اگه بگند سیگار بکش میکشه اگه بگند خودزنی کن میکنه ...دیگه از دستش خسته شدم ...دارو میخوره ..میگم حالا که دارو میخوری بیرون رفتی سیگار نکش میگه چشم ولی خونه که میاد لباسش بو میده میفهمم سیگار کشیده

بچه ها من تو یه خانواده و فامیلی زندگی میکنم  که کشیدن سیگار یه ننگه ولی الان چندوقته شوهرم مشک ...

باشوهرت حرف زدی راجب این موضوع ک بفهمن خیلی بد میشه براش

چرا یعنی واقعا نمیشه ترک کرد بخدا اگه بدونی چقدر برای بدنت مضره چندین نفر بخاطر سیگار سرطان میگیرن ج ...

میدونم همه ضرراتشو 

نگران هم هستم هم نگران ریه هام هم بچه دار شدن 

ولی چیکار کنم اگ نباشه  دیوانه میشم عصبی میشم همش داد میزنم 😯😯

نازلی سخن نگفت نازلی سخن نگفت ...
نه عزیزم ..پسرم اسکیزوفرن هست ...تو یه عالم دیگه هست دکترش گفت بیمار روحی و روانی هست همش صدا میشنوه ...

آخی عزیزم 😓ان شالله خدا کمکش کنه کامل خوب شه و مشکلی براش به وجود نیاد 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🫠🤩🥰
باشوهرت حرف زدی راجب این موضوع ک بفهمن خیلی بد میشه براش

منم همین شرایطو دارم

دوسش دارم واقعا اما با فهمیدن اینکه معتاد شده دنیا رو سرم خراب شد

دوماهی میشه فهمیدم

تازه چند روزه از کمپ اومده...همه مواظبشیم دوباره لغزش نکنه...تو روزای سختی هستم

کاش فقط سیگار بود😔😞

شوهراتون بهانه میارن . عموی شوهرم با ۸۰ سال سن وبیشتر از ۲۰_۳۰سال سابقه سیگار کشیدن به خاطر مریضی زن ...

دایی منم توی ۸۰سالگی ترک کرد ولی چه فایده پوکی استخون مشکل تنفسی گرفت 

نمیدونم چرا قدر سلامتی خودشونو نمیدونن

سلام همسر من از زمان پیش‌ دانشگاهیش سیگار میکشیده. ۱۲ سال بود سیگار می‌کشید تو دانشگاه که بدتر شده بود کلا دوستاش یا هیچ کسی باورشون نمیشد بتونه ترک کنه. اما قبل اینکه بیاد خواستگاری چون دوست بودیم قبلش من شرطم ترک کردنش بود چند بار به روشایی که همه ترک میکنن ترک کرد اما بازم نتونست و کشید تا اینکه اتفاقی یه کتابی رو. پیدا کرد تو اینترنت که با روش اون ترک کرد و بعدش هم به چند نفر دیگه معرفی کرد کتابچه یا خرید براشون و اونا هم تونستن ترک کنم. البته که اولش باید خود شخص بخواد که سیگار نکشه. ولی این کتاب عالی بود چون من فکر نمیکنم کسی به اندازه ی همسر من وابسته به سیگار بود. الان خدارو شکر از سال ۹۴ ترک کرده طوری که دوستاش پیشش میکشن حالش بد میشه و همه میخندن و باورشون نمیشه که از سیگار بدش اومده تا ابن حد. اسم کتابه اینه: بهترین راه برای ترک سیگار 

نویسنده: آلن کار    مترجم: قاسم سعادت پور 

فقط اینکه حتما این ترجمه رو بگیرید امیدوارم مفید باشه 

منکه دعوا قهرم جواب نداده نمیدونم دیگه چیکارکنم

پس بزارش راه خودشو بره فقط بگو جلوی من و تو خونه حق نداری 

من ازم قایم میکنه

من نمیدونم مردا کی بزرگ میشن والا پیرمون کردن

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘