خبر نداشت هر موقع هم ک نمیکشه من روشن میکنم میذارم دم دهنش
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من از پزشک طب سنتی پرسیدم گفت اول باید اراده کنه و خودش بخواد و دوم اینکه یه عرقی رو گفته بود که الان یادم نیست گفت روزی یه استکان اگه بخوره دیگه نمیتونه سیگار بکشه چون بالا میاره و یه جورایی دلزدگی میاره ولی من امتحان نکردم
بوی اون نفس و بوی گند سبگارو هیچ آدامس وادکلنی از بین نمیبره...وقتی بوی ادکلن و سبگلر قاطی بشه بوی ب ...
من ک انگار بو سیگار نامزدم خوبه
گاهی لباساشو بو میکنم
بو سیگار و عطرش ک قاطی میشه کیف میکنم
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اما وقتی عصبی میشه و سیگار نمیکشه وحشتناک ترسناک میشه
لرزه میفته ب جونم
با سیگار اروم میشه
میگم ک گاهی ک سرزده میرم خونش زیر سیگاری از ته سیگار سر ریز کرده
مثلا مال ی شب و ی روز سی تا سیگار کشیده
اخر خودشو میکشه