2777
2789

کاریش نمیشه کرد

نامزد من سیگاریه

با این یکی اون یکیو روشن میکنه

مامانش میگف ببین میتونی ترکش بدی

خبر نداشت هر موقع هم ک نمیکشه من روشن میکنم میذارم دم دهنش  

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از پزشک طب سنتی پرسیدم گفت اول باید اراده کنه و خودش بخواد و دوم اینکه یه عرقی رو گفته بود که الان یادم نیست گفت روزی یه استکان اگه بخوره دیگه نمیتونه سیگار بکشه چون بالا میاره و یه جورایی دلزدگی میاره ولی من امتحان نکردم

بوی اون نفس و بوی گند سبگارو هیچ آدامس وادکلنی از بین نمیبره...وقتی بوی ادکلن و سبگلر قاطی بشه بوی ب ...

من ک انگار بو سیگار نامزدم خوبه

گاهی لباساشو بو میکنم

بو سیگار و عطرش ک قاطی میشه کیف میکنم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
امکانش نیس واقعا رفیقاش روش تاثیر منفی دارن  ولی بنظرم آدم خودش باید عاقل باشه  از شما چ ...

دعا کنیم ک متحول شه 

کاش بفکر خودش باشه

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
خب چرا؟دوس نداری ترک کنه؟یا بیشتر قصد کشتشو داری

چرا دلم میخواد ترک کنه

اما وقتی عصبی میشه و سیگار نمیکشه وحشتناک ترسناک میشه

لرزه میفته ب جونم

با سیگار اروم میشه

شوهرت حتما خیلی به نیکوتین سیگار وابسته شده

اره

میگم ک گاهی ک سرزده میرم خونش زیر سیگاری از ته سیگار سر ریز کرده

مثلا مال ی شب و ی روز سی تا سیگار کشیده

اخر خودشو میکشه

با کتک درست نمیشه بهتره از یه مشاور کمک بگیرید یکی از دوستام ما با کمک مشاور اعتیاد پسرشونو ترک دادن ...

عزیزم پسرم بدجور مریض هست ...داغون داغونه...نمیدونم یه جورایی میگه سیگار کشیدن دست خودم نیست بهم فرمان داده میشه...ولی همش از دست پدرش کتک میخوره