2777
2789
عنوان

💚💚ختم حدیث کسا💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 8563 بازدید | 496 پست
فدات شم ان شالله ختم بعدی میایی پیشمون 🌹

ایشالا از همگی قبول باشه اگر تونستم میخونم ولی اسممو ننویس اگر تا آخر خوندم هرروز آخرش بهت میگم اگر خواستی روز آخرو بذار برامن

منم به نیت اون شخصی که نوبتشه میخونم ان شاء الله نمی دونم چرا دلم نمیاد بی خیال ختمت شم ولی تو لیست ننویس 

اگرم نظم ختم بهم میخوره که هیچی

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
تنت سلامت باشه بلا ازت بدور 

انشاالله به حق حضرت زهرا عمل خوب و راحتی داشته باشید و دلتون شاد بشه.من میتونم به جاتون زیارت عاشورا بخونم اگه کسی نیست بخونه فقط بهم بگید چکار کنم تا چند روز هم باشه میخونم.التماس دعا دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا از همگی قبول باشه اگر تونستم میخونم ولی اسممو ننویس اگر تا آخر خوندم هرروز آخرش بهت میگم اگر ...

اره جو مدرسه رو خونه فراهم نمی کنه به روی چشم اگه چند روز یه بار بیایی لایک کنی اسمتو 10 روز مونده به پایان اصافه می کنم

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
اره جو مدرسه رو خونه فراهم نمی کنه به روی چشم اگه چند روز یه بار بیایی لایک کنی اسمتو 10 روز مونده ب ...

مرسی عزیزم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
عزیزم نیلی جان منم هستم بهاره ام به نیت خونه خریدنمون بر میدارم

خوش اومدی عزیزم 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
سلام دوستان. ان شاء الله فردا ختم شروع میشه؟

پس فردا گلم روز چهارشنبه شروع میشه ان شالله

انشاالله به حق حضرت زهرا عمل خوب و راحتی داشته باشید و دلتون شاد بشه.من میتونم به جاتون زیارت عاشورا ...

عزیزم دعوت دوستی بده

خب کجا باید نوشت؟؟

از قسمت درج اطلاعات کاربری پایین امضا هست اونجا بنویس هرچی میخوایی

خوندم عزیزم🌹

خیلی خیلی ممنونم ازت مهربونم   

ان شاءالله هرچی تودلته خدا بهت بده  

حدیث کسا خییلی حاجت میده کلا برای حاجات سخت حدیث کسا میخونن 

اخرین سری ختم خودم 7نفر حاجت روا شدن اننقد ذووق کردم ک نگو، 2نفرم ختم قبلی 

هرچقدرهمگی  خالص تر بخونن نتیجه بیشتره 

ان شاءالله تواین ختم هممگی حاجت روا بشن بحق 5تن آل عبا اوللل خودتت ک بانی خیری   

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )