2777
2789
عنوان

💚💚ختم حدیث کسا💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 8563 بازدید | 496 پست
ممنون گلم ،خواهر ندارم ،مجردم ،البته شما دوستان جای خواهرم هستید 

اییی وای یادم رفت منم خواهر ندارم خدا رو شکر هم ندارم من تک فرزندی رو بیشتر دوست دارم 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داماد من چطوره 🥰

شکرخدا خوبه سلام میرسونه😁😁

نیلی جون بچها هرکس این کامنتو میخونه واسه یه خانومه که امشب جلوی چشمام تصادف کرد یه حمد بخونه بنده خدا چیزیش نشده باشه خیلی عذاب وجدان دارم نرفتم کمکش کنم بنده خدا داشت از خیابون رد میشد موتوری محکم زد بهش حتما براش دعا کنین😔😔

شکرخدا خوبه سلام میرسونه😁😁 نیلی جون بچها هرکس این کامنتو میخونه واسه یه خانومه که امشب جلوی چشمام ...

به رو چشم براش حمد می خونم

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
فدای مهربونیت⚘⚘⚘

🌹

خوش اومدی گلم قوانین ختم رو کامل با دقت فراوان بخون

سلام بانو 

اسم من فاطمه

حاجتم: کار و مال همسرم همه درگیر شده و قفل وبه دادگاهی بستگی داره که تا آخر شهریور قراربرگزار بشه 

برام دعا کنید دوستان

همگی حاجت روا🙏🙏🙏

سلام عزیز دلم خوش اومدی 💚🌹💚

ممنون عزيزم مرسي از ختم هاي خوبت 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام بانو  اسم من فاطمه حاجتم: کار و مال همسرم همه درگیر شده و قفل وبه دادگاهی بستگی داره که ...

علیک سلام گلم حاجت رواباشی ان شالله

ی سوال؟ امضا رو به چه صورت میارن داخل پیام

نمیارن اگه امضا بنویسی خودش میاد

فدات شم ان شالله ختم بعدی میایی پیشمون 🌹

ان شاء الله 😘😘

کلاس اولیه پسرم خیلی اذیت کرد امروز حالا هیچی هم یادشون ندادنا در حد خط خط نوشتن و دست راست و چپ که قبلا هم نوشته

غیرحضوری خیلی اذیت میکنه

جو مدرسه ی چیز دیگه سه امسال محرومان بچه ها

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.