2777
2789
عنوان

به کی میگین خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 67 پست

من به هرکی صورتش گرد باشه

چشماشم درشت و آهویی باشه

لباشم خداخدادی قلوه ای میگم خوشگل  

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

من به خوش پوشی بیشتر اهمیت میدم تا خوشگلی

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه قشنگن به نظرم 

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم. اسمش را بگذارید خودخواهی... ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می دهم! من برای خودم گل میخرم؛چای دم می کنم؛میز شام می چینم؛اما منتظر کسی نمی مانم؛ نه این که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی اش را باور نمی کنم؛ فکر می کنم که دارم به خودم خیانت می کنم ..تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می کند 

من به شخصه تعریف خاصی مد نظرم نیست برای زیبایی! 

فقط بیشتر جذب کسایی میشم ک لبخند زیبایی دارن و پوست بدون جوش دارن 

از پوستای گندمی هم خیلی خوشم میاد 

گرچه همه ادما زیبا هستن🦋💙

خیلیاااا هستن واقعا قیافه فوق زیبایی دارن ولی رفتارشون باعث میشه آدم حس بد و تنفر بهشون پیدا کنه

بعضیاام هستن ک از نظر خیلیا چهرشون زیبا نیس ولی اینقد با مرام و مهربون و خوش اخلاق و صادقن ک برای آدم زیباترین چهره رو تداعی میکنن.

بزند شنبه بیایی و دل جمعه بسوزد آقا.(یا مهدی عج)

به دل نشستن یه قیافه از همش مهمتره

پوست صاف و خوب (نه حتما سفید باشه)

چشم درشت و ابروی متوسط یا پر

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

از نظر من این دختره تو فیلم آقازاده مانلی قیافش خوبه لینداکیانی را دوست دارم بهنوش طباطبایی خوبه تو بازیگرا تو فامیلا هم نمیتونم عکس بزارم و خارجیاهم فقط آیشواریا را میشناسم که قشنگه و تیلور سویفت فکر کنم بقیه را اسماشونو نمیدونم به عکس میشناسم