2777
2789
عنوان

به کی میگین خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 67 پست

من به کسی میگم خوشگل که چشماش درشت باشه و ابروی متناسب با صورتش داشته باشه لباش هم متوسط باشه و تو پر نه لبش اندازه یه خط باشه

رنگ پوست هم از نظر من تو خوشگلی تاثیر نداره چون فقط خرجش یه کرم پودره که خودتو روشن کنی یا تیره

بینی هم کوچیک دوس ندارم بزرگم جالب نیست یه جوری باشه به صورت بیاد

به این

من هنوزم فک میکنم اینا پسرای اون زمانن که مخواستن دابسمش درست کنن🤣

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چشمامو دوس دارم

بنظرم چشم مهمترین فاکتور تو قیافش

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

کدوم تاپیک 

نمیدونم اومدم بیرون گمش کردم

ی تاپیک نوشته بود منه عاشق

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
راجب شکست عشقیش بود؟😂منم دیدم اومدم بیرون

ارههه دیدی چجوری بحث میکردن ای خدا😂😂😂

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻