2777
2789
عنوان

خریدوفروش وام بدون ضامن+عکس

189 بازدید | 6 پست

بچه ها یه سایت هست وام میفروشه بدون ضامن با سفته کسی تا حالا ازینجور جاها وام خریده ؟قابل اعتمادن ؟ بشدت به ۴۰ تومن وام نیاز داریم خیلی ولی چون تاحالا ازینجوور جاها وام نگرفتم میترسم اعتماد کنم 

این چت من با واحد پشتیبانی سایتشون هست اسکرین گرفتم بخونید چی گفته 

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد نکن.تا صددرصد مطمئن نباشی اینا حتی پنجاه هزار تومنم کلاهبرداری کنن خوشحالن

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.
اعتماد نکن.تا صددرصد مطمئن نباشی اینا حتی پنجاه هزار تومنم کلاهبرداری کنن خوشحالن

خواهر حق باتوعه 

چقدر ما گناه داریم ک لنگ ۴۰ میلیونیم بخدا 😢دیگه چشمم به سایتش افتاد چقدر خوشحال شدم حیف اعتمادی بشون نیس

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست❤
خواهر حق باتوعه  چقدر ما گناه داریم ک لنگ ۴۰ میلیونیم بخدا 😢دیگه چشمم به سایتش افتاد چقدر خوش ...

ان شالله مشکلتون حل بشه.گلم.توکل بخدا .تو این زمونه خیلی ها لنگ کمتر از اینم هستن .هیشکی برای رضای خدا موش نمیگیره کلاهبرداری زیاد شده مواظب باشین بازم🌹🌹

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.