2777
2789

دوس دارم که یکم تنوع بشه واسم ولی یسری مشکلات دارم که چند مدته دگه بجز بپوستم رسیدن و دکتر پوست رفتن دگه کاری نکردم واس خودم...مثلا قبلاهمش بلوندبودم موهام کم پشت شد ولش کردم الان جون گرفته‌..خیلی علاقه به اکستنشن مژه دارم ولی بخاطر میگن مژه کم پشت میشه و نماز وغسل نداره ...کاشت ناخنم وژلیش و..همینطور بخاطر اینانمیکنم...چکارکنم بنظرتون؟الان خیلی ساده شدم ن رنگ مو دارم ن کاشت ناخن و مژه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا کارای دیگه بکن. مو رنگ کن. کوتاه کن و فرم بده.‌ازین ابرسان ها و لایه بردار ک کرمای شب و روز و...‌بخر. ماسک بذار. میفهمم چی میگی. اینام حست خوب میکنه😄 اکستنشن مژه فک نکنم موردی داشته باشه واسه غسل

‌درست نمیدونم. اونی ک فقط فرم میده ها. نکاری. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
سادگی خودش ته زیباییه😍😍😍نچرال

میدونم ولی حتی بخاطر جوش میزنم ارایشگاهم نمیرم دیگه...قبلا میرفتم یه بند مینداختم الان خودم خودمو اصلاح میکنم ابرومم خودم بر میدارم قبللا چندبار میکرو انجام دادم...الان داره پاک میشه 

بیا کارای دیگه بکن. مو رنگ کن. کوتاه کن و فرم بده.‌ازین ابرسان ها و لایه بردار ک کرمای شب و روز و... ...

عزیزم اون اکستنشن نیست لیفت هست....باعث ریزش میشه چون کشیده میشه... ب پوستم خیلی میرسم حالمو انچنان خوب نمیکنه

میتونی موهاتو مدل جدید و متفاوت کوتاه کنی.

ماسک و آبرسان واسه پوستت بخری.

انگشتر جدید بخری

ی تاتو خیلی ظریف انجام بدی 

رو بدنت

مژه هاتو لطفا و لمینت کنی که نماز و غسل هم داره 

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

چرا میخوایی شبیه همه باشی 

بله غسل و وضو با اونا قبول نیست 

میتونی لاک بزنی برای هر وعده پاک کنی سخته ولی عادت کنی دیگه عادت کردی 

برای مژه‌هات قرصای تقویتی یا پماد بگیر 

موهاتم که خوب برو رنگ فانتزی کن دیگه 

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
یعنی خیلی بده ادم ساده باشه؟زیبایی توسادگی ولی مرتب بودنه.نه ب قول خودت قرتی گری

عزیزم من اونقدر ساده ندوس.... من اتفاقا خیلی هم ساده نیستم.. لاک میزنم ولی یروزه گوشش میپره...دوس دارم یکم تنوع بشه هیچکس نظرنمیده اللن همه جبهه گرفتن نچرال باش