2777
2789
میتونی موهاتو مدل جدید و متفاوت کوتاه کنی. ماسک و آبرسان واسه پوستت بخری. انگشتر جدید بخری ی تاتو ...

لیفت میریزه چون کشیده میشه ... لاک میزنم ولی نمیتونم هرسری بپاکم قبلنم کاشت ناخن کردم ولی ریمو کردم چون پای بچم زخم شد 🤐و موهامم زنگ کنم ریزش میگیره و وز میشه میخام مشکی نگهش دارم....ب پوستمم مبیرسم شوهرم نمیذاره تتوکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیفت مژه فکر نکنم مشکلی باشه

همون اکستنشن مژه هم با فاصله‌ی زمانی و مراقبت می‌تونه بدون آسیب به مژه باشه

در کل هرکاری می‌کنید حتمن جای خوب و با مواد خوب باشه و رسیدگی فراموش نشه خیلی مشکلی پیش نمی‌آد

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
میدونم ولی حتی بخاطر جوش میزنم ارایشگاهم نمیرم دیگه...قبلا میرفتم یه بند مینداختم الان خودم خودمو اص ...

منم جوش میزنم حتی پوستم سفیده گونه هام تُن قرمزی داره

دو روزه سعی کردم جوشامو دوس داشته باشم 

من همینم صورت من همینه 

رفتم دوتا کرم و یه شربت هم از عطاری خریدم ک کنترل بشن🙂

منم سه بار مزونیدلینگ و یبار میکرونیدلینگ کردم 60_70درصد بهتر شده حالا میخام جوشای فعالم ک درمان شد دو سه تا چال دارم درسشون کنم

[QUOTE=153910013]بخدا من فقط اومدم ببینم این قوطی بازی چطور بازیه ک من نمیدونم😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️...[/Q

یادگرفتی حالا؟😁😁😁

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
منم جوش میزنم حتی پوستم سفیده گونه هام تُن قرمزی داره دو روزه سعی کردم جوشامو دوس داشته باشم  ...

عزیزم من جوشام خوب شد رفتم دکتر 

گفت هورمونیه قرص خوردم

الانم دگه ارتیشگاه نمیرم چون قبلانم جوشام باقرص خوب شد ارایشگاه رفتم دوباره ریخت بیرون

ولی برای دوتا چاله دکتر گفت ۲ملیون میشه بیخیالش شدم چون چاله ها خیلی ریزه در حد دوسه تا روزنه س...

پوست اناهیتا درگاهیو دیدی؟ازو کمتر چاله دارم

عزیزم من جوشام خوب شد رفتم دکتر  گفت هورمونیه قرص خوردم الانم دگه ارتیشگاه نمیرم چون قبلانم ج ...

من ازیترومایسین داد گفت هورمونیه یه مدت ول شد باز شروع شده🙄

منم یدونه جای زخم دارم دوسه تام جای جوش

نه ندیدمش🙂

میتونی موهاتو مدل جدید و متفاوت کوتاه کنی. ماسک و آبرسان واسه پوستت بخری. انگشتر جدید بخری ی تاتو ...

منظورت انگشتر  طلاست؟اونم اینده برنامم هست 😅ولی دستام بدون لاک و کاشت و ژلیش خیلی زشته قشنگ نیست همش میکم چکار کنم....نمازو بی خیال بشم

من ازیترومایسین داد گفت هورمونیه یه مدت ول شد باز شروع شده🙄 منم یدونه جای زخم دارم دوسه تام جای جو ...

عزیزم ازیترومایسین فقط جوش خشک میکنه....واس هورمون قرص دیگه میدن...حالا من بهت اسمشو نمیگم سرخود مصرف نکنی ولی باید ازمایش خون بدی دکتر چک کنه برات..بعد قرص میده حتمابرو