به خاطراینکه پاییزشیوع موجسوم کروناوآنفولانزاهمزمانه
با ۱۵ روز حل میشه🤔
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حالا برای بچه هایی که دبیرستانی هستن میتونن تقسیم کنن در تایم خاصی بچه ها مدرسه برن ولی بچه های ابتدایی فرستادنشون به مدرسه یه جنایت بزرگه بچه ها کی میتونن از خودشون مراقبت کنن نهایتا امسال پسرم رو مدرسه نمی فرستم
تاسوعا که حسابی شلوغ شده بود ۸شهریور بود، تا دوهفته هنوز جا داریم تیرماه رو یادتون رفته ؟ دوهفته بع ...
ببين تا دو هفته ممكنه پنهان بمونه اما خيلي احتمالش كمه تقريبا بالاي هشتاد درصد تا چهار پنج روز علايمشون رو بروز ميدن ديگه تا دو هفته رو ميگن براي احتمالات خيلي كم ديگه تا فردا ميشه هشت روز و امارش درمياد ديگع
تيرماه هم يهو بالا نرفت يواش يواش بود كه ملت همه چيز رو ول كردن همه بدون ماسك بودن
چرا..مدرسه ی ما گفته همه ی درسا تو مجازیم کامل تدریس میشه و اینکه بریم مدرسه یا نریم اختیاریه با شا ...
خداروشکر البته همه اینکارو نکردن
غیرانتفاعی هستی؟
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ببين تا دو هفته ممكنه پنهان بمونه اما خيلي احتمالش كمه تقريبا بالاي هشتاد درصد تا چهار پنج روز علايم ...
عزیزم میدونم اینارو خواهرم کادر درمانه، دوستم هم پزشکه
بقول دکتر محرز بدترین کار در این شرایط باز کردن مدرسه هاست
دوست عزیز چند نفر از کل کشور میرن مسافرت!؟ کلاهتون رو قاضی کنید، اصلا چند نفر توانایی مسافرت رفتن رو دارن؟
اما خدایی توی کل کشور چندتا هیئت برگزار شد؟ چند نفر شرکت کردن و فقط وفقط سینه زدنش رو به ما نشون دادن، نه رفت و آمد و قبل و بعدشو
فدای امام حسین بشم، وجدانم قبول نمیکنه ناحق قضاوت کنم
حل نمیشه امابچه هاباشیوه آموزش معلمشون آشنامیشن حداقل بعدشم بامجازی آموزش میبینن
امیدوارم
البته اگه دوباره نبینن اشتباه کردن و تصمیمشون رو عوض کنن!
و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان