2777
2789
عنوان

مدارس

837 بازدید | 67 پست

خواهر من امروز رفته مدرسه 

میگه صفا کیپ بودن همه چسبیده بودن بهم 

از ساعت ۷ هم رفته تا ۱۲نیم 

گفته نیاید هم هر غیبت نیم نمره 

آخه این چه وضعیه 

چه مملکتیه اخه چه گناهی کردن که مدرسه میرن بچه ها

شهرماوضعیت قرمزه دخترم کلاس پنجمه امروزکه نرفتن،ولی قراره تایم کلاسشون فقط یک ساعت و۴۵دقیقه باشه،کلاسشون ۸نفره تشکیل میشه،زنگ تفریح ندارن خوراکی وآب هم نبایدببرن

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن فقط میخوان جمع شدن ملت توی هئیت ها و آمار هفته های آتی رو بندازن گردن مدرسه رفتن

وگرنه چه دلیلی وجود داره وقتی آمار با اردیبهشت و خرداد ماه یکیه، بگن ۱۵روز جلوتر حتما بیایید!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شهرماوضعیت قرمزه دخترم کلاس پنجمه امروزکه نرفتن،ولی قراره تایم کلاسشون فقط یک ساعت و۴۵دقیقه باشه،کلا ...

ماهم تهرانیم و قرمزه من خواهرم تا پارسال غیر دولتی میرفت امسال مامانم گفت مجازیه پولم حیف میشه فرستاد دولتی

هر کلاس ۳۲ نفرن نصف کردن ۱۵ نفر تو یه کلاس ۱۰ متری 

باور کن فقط میخوان جمع شدن ملت توی هئیت ها و آمار هفته های آتی رو بندازن گردن مدرسه رفتن وگرنه چه د ...

مملکت نیست که یه سری گاووووووو نشستن برا ما تعیین تکلیف می کنن هیچکاریم نمی تونیم کنیم 

اصلا همچین قانونی نیست که اجباری باشه ، حق ندارن

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

ماهم تهرانیم و قرمزه من خواهرم تا پارسال غیر دولتی میرفت امسال مامانم گفت مجازیه پولم حیف میشه فرستا ...

دقیقا وضعیت تهران از همه جا بدتره، مدرسه ها یه طرف، رفت و آمدی که بخاطر مدرسه شروع شد! وای خدا کمک کنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کجا هستید؟؟من دخترمو نفرستادم ولی دوستش گفته از هر کلاس ۸..۹ نفر نیومدن

تهرانیم مامانم اعتراض کرده گفتن که نیاد هر غیبت نیم نمره کسر میشه ما وظیفمونو داریم انجام میدیم 

ماهم تهرانیم و قرمزه من خواهرم تا پارسال غیر دولتی میرفت امسال مامانم گفت مجازیه پولم حیف میشه فرستا ...

اخبار گفته كه هيچ اجباري واسه كلاسهاي حضوري نيست هيچ مدرسه اي حق نداره اجبار به حضور بچه ها بكنه اختيار دست والدينه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
باور کن فقط میخوان جمع شدن ملت توی هئیت ها و آمار هفته های آتی رو بندازن گردن مدرسه رفتن وگرنه چه د ...

ملت فقط هیئت رفته بودن ؟! 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻