2789
عنوان

همزاد کافر

2262 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها همزاد وجود داره ؟کسی همزاد کافر داشته؟

من هر رابطه ای دارم اولش خیلی خوبه خیلی ولی بعدش سره هیچ و پوچ تموم میشه زنگ زدم به فالگیر گفت تو همزاد کافر داری

برای عزیزانی که توسط موجودات ماورایی آزار میبینن راهنمایی ها که خودم را نجات داد میگم | تبادل نظر نی نی سایت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4731390/برای-عزیزانی-که-توسط-موجودات-ماورایی-آزار-میبینن-راهنمایی-ها-که-خودم-را-نجات-دا

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینم دلیل اینکه پای اونا باز شده بود به زندگیم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4989391/عزیزان-مطلب-مهمی-که-میخوام-به-همگی-تون-خواهرانه-بگم?page=2

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

همزاد کافر یجوریه ک نمیزاره کسی دوست داشته باشه یا من شنیدم میگن اینای ک خیلی ب خودشون میرسن جلو آینه زیاد میرن این همزادا عاشقشون میشن ب عقد جن در میای یجورایی و اون از سر حسادت نمیزاره تو با کسی باشی یا ازدواج کنی البته صحتش رو نمیدونم تا چ حده اما دیدم دعا کردن برطرف شده شمام دعا بکن برطرفش کن اگرم اعتقادی نداری بیخیالش باش

استاتر اگر هم وجود داشته باشن این رمالا و ساحره‌ها و دعانویسا بدترش میکنن 

دنبال این چیزا نباشید 

خصوصا فال تاـروت  

خیلی حواستون‌رو جمع کنید 

دنبال چاکراه و چشم سوم و.... نرید 

سربه‌سرشون نزارید تا آزار نبینید

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍