2777
2789

سلام این موجودات از حضرت علی و سلیمان میترسن تو خونه بلند داد بزنید  اگه باز اذیت کنیی میسپارمتون به حضرت علی و سلیمان   تو مایع ظرفشویی سرکه سفید بریزید رو آیینه اتاق خوابتون لطفا شب بپوشونید و شب ها سعی کنید تو آیینه زیاد خیره نشید مخصوصا اگه عکس تخت میفته روی آیینه پوشونده شود  ایت الکرسی و ۴ قل بخون همیشه اسپند دود کن مخصوصا غروب اذان مغرب سعی کن بلند پخش کنی تو خونه  لباس ها را بدون نام خدا در نیارید و روی زمین نندازید تا جایی که میشه   و از همه مهمتر نترسید خداوند بالاترین قدرت است........اخرین نکته مهمه نترسیدن و باور به اینکه خدا بالاترینه 🙏🌈امیدوارم به کارتون بیاد ❤

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

خواندن سوره لقمان هنگام غروب هم چاره سازه

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جن و اینا منظورته؟

بله گلم تو عنوان نزدم که باعث ترس نشه در کل موجودات ماورایی و حتی همزاد چون خودم خیلی اذیت شدم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
فکر کردم منظورت از موجودات ماورایی آدم فضایی ها هستن 

نه عزیزم اونا که اگه بود مینوشتم فضایی ماورا یعنی موجوداتی که دیده نمیشن یا به دلایلی گاهی خودشون نشون میدن 

تجربه خودتون چجوری بوده؟چجور اذیت میکردن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
بله گلم تو عنوان نزدم که باعث ترس نشه در کل موجودات ماورایی و حتی همزاد چون خودم خیلی اذیت شدم 

من یبار همزام تو خواب دیدم دقیقا همون لباسی که تنم بود رو پوشیده و گفت من همزادتم

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.
من اکثرا خونه تنهام شوهرم شب کاره آره واقعا خدا بزرگترین قدرت اما  گفتی ترسیدم 😨😨😮

من قصدم ترسوندن نیست عزیزم 

خواندن سوره لقمان هنگام غروب هم چاره سازه

بله 

من یبار همزام تو خواب دیدم دقیقا همون لباسی که تنم بود رو پوشیده و گفت من همزادتم

👌