یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
از قیافه و شیطنتش احساس میکنم پسره . چون خود استارترم نگفته دختره
کش مو داشت🧐
نه پسر.منم میخواستم ببینم درست حدس میزنیمیزنید یا نه.همش میگن شکل دخترهاس یا مثلا اسم دختره چیه.موهاشو تازه بستما .اینجوری نبوده که دیدنش.معمولی بوده .منم میگم بچم به دختر نمیخوره.😊خوشحال شدم درست حدس زدی.البته بگم من دختر هم زیاد دوست دارم.
اوهههه خواهر برادرزاده من پسر کش و گیره میاره به موهاش ببندیم لاک میگه به دستش بزنیم بعد از دیوار راستم بالا میره. ایشالا یه دونه از این اعجوبه ها قسمتت بشه