2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اسم مذهبی. 

ان شاءالله خیرش را ببینی

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
علیرضا

مگه پسره؟

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
از قیافه و شیطنتش احساس میکنم پسره . چون خود استارترم نگفته دختره

کش مو داشت🧐

پسره بچت شبیه دخترا نیست اصلا

نه پسر.منم میخواستم ببینم درست حدس میزنیمیزنید یا نه.همش میگن شکل دخترهاس  یا مثلا اسم دختره چیه.موهاشو تازه بستما .اینجوری نبوده که دیدنش.معمولی بوده .منم میگم بچم  به دختر نمیخوره.😊خوشحال شدم درست حدس زدی.البته بگم من دختر هم زیاد دوست دارم.

کش مو داشت🧐

اوهههه خواهر برادرزاده من پسر کش و گیره میاره به موهاش ببندیم لاک میگه به دستش بزنیم بعد از دیوار راستم بالا میره. ایشالا یه دونه از این اعجوبه ها قسمتت بشه

نه پسر.منم میخواستم ببینم درست حدس میزنیمیزنید یا نه.همش میگن شکل دخترهاس  یا مثلا اسم دختره چی ...

احتمالا به خاطر موهای بورش این حرفو میزنن. موهاشو از این مدل جدیدا پسرانه بزن . نمیدونم خامه ای میگن اون مودلی کوتاه کن

احتمالا به خاطر موهای بورش این حرفو میزنن. موهاشو از این مدل جدیدا پسرانه بزن . نمیدونم خامه ای میگن ...

آره سفید برفی هم هست و یکم ریزه.ولی من میگم بازم معلومه پسره.ممنون از پیشنهادت دوستم.