2777
2789
رفتم مزونیدیلینک کردم دکتر رفتم کلی کرم آ اچ آ ترتینوئین هیدروکینون فایده ندار خسته شدم 

ای وای!!!مرتب از ضد افتاب استفاده میکردی؟چون پوست نازک و حساس میشه و خیلی مراقبت میخواد.اگه میتونی یه جای معتبر برو برای اسید تراپی .البته به شرطی که مرتب از ضد افتاب استفاده کنی و زیاد از خونه بیرون نری.ر روز صبح هم از سرم ویتامین سی بالانس استفاده کن...چون بیشتر لک ها به خاطرکمبود ویتامین سی هست

بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)
ای وای!!!مرتب از ضد افتاب استفاده میکردی؟چون پوست نازک و حساس میشه و خیلی مراقبت میخواد.اگه میتونی ی ...

اره بابا انقد ضد افتاب میخرم که دیگه بریدم ولی فایده ندار دوس دارم یکی بیاد بگه این کارو کردم منم انجام بدم خیالم راحت شه .همشم جاهای معتبر رفتم دکتر اشغالی نرفتم اصلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا به اکنون هیچ نوع کرمی که لک رو برای همیشه برداره ساخته نشده و تا زمانی که استفاده بشن اثر می کنن بعدش دوباره لک برمیگرده پس هیچوقت به تبلیغات از این دست توجهی نکنید

اره بابا انقد ضد افتاب میخرم که دیگه بریدم ولی فایده ندار دوس دارم یکی بیاد بگه این کارو کردم منم ان ...

پیاز درمانی کردی؟خیلی سخته ولی میگن عالیه .سوزش چشم اذیتت میکنه ولی اگه بتونی یه مدت ماسک اب پیاز بزنی خیلی اثر داره.سعی کن از تموم چیزایی که استفاده میکنی ضد لک باشه مث ضد افتاب و تونر و ژل شستشو و این چیزا...

کسیو دیدی استفاده کنه جواب بگیره .البته چون طبیعیه فکر نکنم ضرر داشته باش

ضرر که نداره اره خیلیا رو دیدم ولی خودم یه بار زدم به صورتم اصلا نتونستم.تحمل کنم چون چشمام میسوخت .تو همین نی نی سایت اگه سرچ کنی خیلی از کاربرا استفاده کردن.و راضی بودن .من خودم لک حاملگی نداشتم لک جای جوش داشتم با روغن درمانی یعنی همون ماساژ روغن از بین بردمشون .روغن سیب زمینی و روغن خرچنگ

ضرر که نداره اره خیلیا رو دیدم ولی خودم یه بار زدم به صورتم اصلا نتونستم.تحمل کنم چون چشمام میسوخت . ...

به لک بارداری میگن ملاسما لامصب انقد سخته رفتنش و خیلیا هم میگم اصلا نمیره باز امتحان میکنم مرسی ازت عزیزم وقت گزاشتین 

به لک بارداری میگن ملاسما لامصب انقد سخته رفتنش و خیلیا هم میگم اصلا نمیره باز امتحان میکنم مرسی ازت ...

خواهش میکنم گلم کاری نکردم انشالله مشکلت حل بشه و پوستت اینه بشه.راستی روغن هسته البالو برای لک خیییییلی عالیه اگه اصلشو گیر بیاری.تو روغن گیری ها....برو راجع بهش سرچ و کن و تحقیق کن ببین خودت😍😘😘

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صور ...

من از این خانم خرید کردم

بار اول پوستم خیلی خوب شد، برای بار دوم که خرید کردم کیفیت موادش کاملا فرق کرد و دیگه زدن و نزدن این کرم تاثیری برام نداره

الانم با اینکه ۱۰ ماهه دارم استفاده می کنم لک هام با شدت بیشتر برگشته

فکر کنم ترکیبات کرمش همون ترکیبات کرم معجزه باشه